Άφωνοι οι χρήστες του διαδικτύου: Ο κόσμος δεν μπορεί να πιστέψει πόσο κοστίζει το «χειρότερο διαμέρισμα» κόσμο!!!



Ένα διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στο διαδίκτυο τόσο για την περίεργη διαρρύθμιση του, όσο και για την εξωφρενική τιμή του.

Ένα μικροσκοπικό δωμάτιο που χαρακτηρίζεται ως «το χειρότερο της Νέας Υόρκης αλλά και του κόσμου» έχει βάλει «φωτιά» στο διαδίκτυο και έχει προκαλέσει την οργή των χρηστών, ειδικά όταν αποκαλύφθηκε η τιμή ενοικίασης.

Αν και είναι ευρέως γνωστό ότι μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη και το Λονδίνο δεν είναι φθηνές για να ζει κανείς, το συγκεκριμένο διαμέρισμα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις καθώς όπως λένε όλοι «ξεπερνάει κάθε όριο».

Στην καρδιά της γειτονιάς Nolita του Big Apple βρίσκεται ένα διαμέρισμα που κάθε άλλο παρά συνηθισμένο είναι - με ένα σωρό ανεπιθύμητες ιδιορρυθμίες να φρικάρουν τους ανθρώπους.

Ο συγκεκριμένος χώρος αποκαλύφθηκε από τον Instagrammer David Okocha's (@ocr_realty) και έκτοτε έχει τρελάνει το διαδίκτυο. Όπως βλέπουμε και στο παρακάτω βίντεο, δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό το διαμέρισμα. Το μπάνιο δίπλα στην κουζίνα, η τουαλέτα δεν έχει φως, νιπτήρα και καθρέπτη, υπάρχει μια ντουζιέρα στην μέση του πουθενά και πολλά άλλα παράξενα.



ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

                                                        Πηγή: | PLUS by gazzetta

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas