Η πρεμιέρα τηλεθέασης της Σκορδά, η σκληρή η Καινούργιου, με πτώση η Δανάη, «σβήνει» ο Λιάγκας

Πρεμιέρα χθες για τη  Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΙ
 και όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ήταν επικεντρωμένο στην πρώτη της εμφάνιση μετά από τόσο παρασκήνιο που έλαβε χώρα τους Καλοκαιρινούς μήνες.

Σημείωσε 17,7% τηλεθέαση με αξιοσημείωτο το γεγονός πως το «Το Πρωινό Μας» είχε πτωτική τάση τέταρτο με τέταρτο. Ξεκίνησε με 21% λόγω της περιέργειας και έφτασε να κάνει σε 15λεπτο 14,7%. Όχι πολύ καλό ποσοστό για τόσο πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.

Το «Super Κατερίνα» σημείωσε 14,7% αποδεικνύοντας πως είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει, παρά την αναμονή κοινού του ανταγωνισμού.

Στο 11,8% η Δανάη Μπάρκα στο Mega που σημείωσε απώλειες και με αρκετά σκαμπανεβάσματα καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής λόγω του ακραίου ζάππινκ που γινόταν.

Μονοψήφιος ο Λιάγκας για ακόμη μία φορά. Συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1 στην πρωινή ζώνη «χτύπησε» 9,1%. Τραγικά νούμερα που προκαλούν πανικό και προβληματισμό και πολλές κουβεντούλες στις συσκέψεις για διαρροές και επιλεκτική πληροφόρηση.

Το άλλοθι της πρεμιέρας της Σκορδά δεν υπάρχει, καθώς εκεί που κυριάρχησε η απόλυτη κατρακύλα στα μονοψήφια ήταν η τελευταία ώρα που ήταν απέναντι οι «Αταίριαστοι».

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas