Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας – Νοσηλευόταν με Covid-19

 



Ο 72χρονος δημοσιογράφος ήταν διασωληνωμένος

 (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτές)

 

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Σωτηρία» άφησε την τελευταία του πνοή στις 3:10 ξημερώματα ο Γιώργος Τράγκας, από επιπλοκές της Covid-19.

 

Ο 72χρονος δημοσιογράφος –και ιδρυτής πολιτικού κόμματος, του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι– το τελευταίο διάστημα ήταν διασωληνωμένος, καθώς η υγεία του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση.

 

Είχε συνοδά νοσήματα, με βασικότερο το διαβήτη, και δεν ήταν εμβολιασμένος κατά της Covid-19. Στο νοσοκομείο εισήχθη στις 4 Δεκεμβρίου με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από συνεργάτες του, είχε υποβληθεί σε αγγειοπλαστική, καθώς υπέστη και έμφραγμα, ενώ είχε τοποθετηθεί και σε σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού.

 

Ποιος ήταν ο Γιώργος Τράγκας

Γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου του 1949 στο Μεταξουργείο και άρχισε να αρθρογραφεί από μικρή ηλικία σε τοπικά μέσα.

 

Βασικός σταθμός της δημοσιογραφικής του πορείας ήταν η εφημερίδα Βραδυνή, όπου εργάστηκε για σειρά ετών κάνοντας αστυνομικό και πολιτικό ρεπορτάζ.

 

Είχε γίνει και εκδότης, των εντύπων Χώρα, Crash και Ανεξαρτησία.

 

Στο ραδιόφωνο είχε για χρόνια εκπομπή στον ΣΚΑΪ και στον Flash 96, ενώ πιο πρόσφατα είχε περάσει από τους σταθμούς Παραπολιτικά και Real. Ο Γιώργος Τράγκας, όμως, είχε και τηλεοπτικές εκπομπές, σε ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1, ενώ συμμετείχε σε κεντρικά δελτία ειδήσεων διάφορων τηλεοπτικών σταθμών ως πολιτικός σχολιαστής.

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Πηγή:pontosnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas