ΠΑΡΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ την ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗΣ της ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΟΤΑΝ τα ΠΡΑΓΜΑΤΑ δεν ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ στη ΖΩΗ σας!

 


Μια συγκλονιστική ιστορία, που θα σας συγκινήσει και θα σας κάνει να κατανοήσετε τι σημαίνει αληθινή πίστη,
μέσα στην οδύνη, την θλίψη, το στεναγμό, το θάνατο,
τι σημαίνει να περνάς κοιλάδα θανάτου και πόσο δυνατός είσαι μέσα στην αδυναμία σου, όταν στηρίζεσαι μέσα στο βράχο της ΣΩΤΗΡΙΑΣ τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!
Γιατί Θεός σημαίνει ΑΓΑΠΗ!
Και δεν μας αφήνει ποτέ στις δυσκολίες μόνους μας και ανήμπορους…
 Μέσα από τέτοιες ομολογίες, όλοι εμείς παίρνουμε θάρρος και δύναμη, γιατί ο Ζωντανός Θεός μας θα στεγνώσει όλα τα δάκρυά μας στον ΟΥΡΑΝΟ!

Μία γυναίκα που πέρασε μεγάλη κακοποίηση από τον άντρα της καθώς και τα παιδιά της να καταλήγουν στο ίδρυμα. Η ζωή στην συνέχεια ήταν δύσκολη, μέχρι που τα παιδιά ήρθαν και πάλι στην αγκαλιά της από το ίδρυμα...τι έγινε όμως αργότερα και πώς ο Θεός ενήργησε στη ζωή της ώστε να γιατρέψει  την ψυχή της΄;;; Πώς ήρθε ο νέος σύντροφος ;;; Ποια η συνέχεια των παιδιών στην προσωπική τους ζωή ;;;; Καθώς και τα μηνύματα από το Θεό που την παρηγορούσαν και δυνάμωναν την ψυχή της στις δοκιμασίες που είχε να αντιμετωπίσει με το παιδί της που χτυπήθηκε από την επάρατο νόσο με αποτέλεσμα να απεβιώσει και να περάσει στην επόμενη δοκιμασία που είχε να κάνει με την ταφή του παιδιού της αφού την αντιμετώπιζαν με ψευδείς κατηγορίες ώστε να γευτεί την κατακραυγή και την περιφρόνηση των κατοίκων χωρίς να σεβαστούν το πένθος που περνούσε. Το μόνο στήριγμα της Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ  και Η ΑΓΆΠΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ. Η  δοκιμασία της όμως δεν τελειώνει εδώ.. καθώς μαθαίνει μετά από εξετάσεις που έκανε ο γιο της ότι πάσχει από Οξεία λευχαιμία με αποτέλεσμα να καταλήξει και να περάσει για δεύτερη φορά το βαρύ πένθος χάνοντας και το δεύτερο παιδί της. Τέλος στις 8 Ιανουαρίου του 2015 χάνει και το άντρα της.

"ΤΑ ΔΆΚΡΥΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΌ ΘΑ ΣΤΑ ΣΤΕΓΝΏΣΩ¨


 

 

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas