36χρονη influencer βρέθηκε νεκρή μέσα σε γιοτ στη Μάλτα! Η τελευταία της ανάρτηση ήταν στη Μύκονο!!!


Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 36 ετών άφησε η διάσημη influencer Farah El Kadhi, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Μάλτα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η σορός της εντοπίστηκε σε γιοτ, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υπέστη καρδιακή προσβολή.

Η Farah μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης Msida, αφού βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο γιοτ στις 17 Ιουνίου. Ωστόσο, οι τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή αποδείχθηκαν άκαρπες.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Τυνησίας, το άψυχο σώμα της δεν έφερε τραύματα. Η Farah είχε φθάσει εν πλω στο μικρό νησί για να απολαύσει διακοπές μίας εβδομάδας, γράφουν οι Times της Μάλτας.

Φως στα αίτια του θανάτου της θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή όπως και η δικαστική έρευνα, προσθέτει το δημοσίευμα.

Η τελευταία ανάρτηση της influencer ήταν στη Μύκονο

Τελευταία φορά που πόσταρε κάτι στο Instagram η 36χρονη influencer ήταν στις 7 Ιουνίου, ποζάροντας με μακρύ φόρεμα σε κόκκινες και λευκές αποχρώσεις.

«Το θετικό της πνεύμα άγγιξε όλους όσοι είχαν το προνόμιο να τη γνωρίσουν»

Η συνάδελφός της, Soulayma Hneynia, ήταν μία από αυτές που επικοινώνησε με την αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνισή της, αφού της τηλεφωνούσε συνεχώς και δεν μπορούσε να τη βρει. Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στη φίλη της.

«Το θετικό της πνεύμα άγγιξε όλους όσοι είχαν το προνόμιο να τη γνωρίσουν», είπε η Soylayma.



ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas