ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ 9-12 στην Άννα την Αννούλα, Αννούσκα, Αννίτα, Άννυ, Αννιώ, Αννέτα! Τι σημαίνει το όνομα ΆΝΝΑ;



Το ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ, σήμερα 9-12-2022, στέλνει τις πιο θερμές ευχές στην ΆΝΝΑ!



Ετυμολογία του ονόματος ΆΝΝΑ:

 Το όνομα Άννα είναι ο εξελληνισμένος τύπος του εβραϊκού ονόματος Channah ή Hannah, που σημαίνει «εύνοια, χάρη».

Στην Αινειάδα , Άννα είναι η αδελφή της Διδούς. Το όνομα έχει την ιδία σημασία κ’ στα φοινικικά. 

Άννα γνωρίζεις ότι:
 Η Άννα είναι η μητέρα της ΜΑΡΙΑΜ,;



ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ του ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΆΝΝΑ

‘Αννα μου είσαι σοβαρή και δυναμική , ξέρει τι θέλεις από τη ζωή. Πολύ συχνά έχεις καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία, απολαμβάνεις τα υλικά αγαθά. Σου να δίνεις συμβουλές.
Στην αριθμολογία, το όνομά σου αντιπροσωπεύεται από τον αριθμό 3 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία ευχάριστη και χαρούμενη γυναίκα που πάντα θέλεις να προοδεύεις και να μαθαίνεις τι γίνεται στον κόσμο γύρω σου και συνήθως είσαι ενημερωμένη για τα πάντα. Έχεις πολύ καλό γραπτό και προφορικό λόγο που τον χειρίζεσαι τόσο καλά που πείθεις ακόμα και τον πιο δύσπιστο. Πολλές φορές ασχολείσαι με πολλές δραστηριότητες και το ελάττωμα σου είναι πως δεν ολοκληρώνεις αυτό που ξεκινάς η γίνεσαι αναβλητική. Μην αφήνεις για αύριο, αυτό που μπορείς να ολοκληρώσεις σήμερα, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι κάποιες στιγμές πρέπει να περιορίσεις την κοινωνική ζωή, την διασκέδαση και την ανεμελιά, που τόσο πολύ σου αρέσει! .

 Το όνομα Άννα είναι ένα καρκινικό όνομα , μπορεί δηλαδή να διαβαστεί κ’ ανάποδα [όταν το διαβάζουμε το βλέμμα μας , πηγαίνει από αριστερά προς τα δεξιά και μετά από τα δεξιά προς τα αριστερά, όπως δηλαδή θα κινείτο αν παρακολουθούσε έναν κάβουρα (καρκίνο) να προχωρά].

Η κάτοχος αυτού του ονόματος είναι ένα άτομο που παίρνει πρωτοβουλίες , με ενθουσιασμό , με παρορμητικό , δυναμισμό και θάρρος.
Φθάνει στην επιτυχία ανεξάρτητα με τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν στον δρόμο της.

Αρέσκεται στο να είναι ηγέτιδα-αρχηγός παρά να είναι οπαδός. Έχει σκέψη ανεξάρτητη γεγονός που πολλές φορές την οδηγεί σε απροσδόκητες κι ‘’βιαστικες’’..καταστασεις.

 

Απαραίτητο είναι να αναπτύξει την υπομονή της κι να μάθει να συνεργάζεται με τους γύρω της. Ανταποκρίνεται με έναν ενστικτώδη τρόπο σε κάθε ‘’πρόκληση’’ κι το κάνει με δράση κι έντονο ταμπεραμεντο.Δειχνει πείσμα και ξεροκεφαλιά , τόλμη κι αποφασιστικοτητα.Ξερει τι θέλει αλλά το διεκδικεί με λάθος τρόπο. Χρειάζεται προσοχή διότι έχει εγωιστικές τάσεις κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μοναξιά. Την εκνευρίζει η ..αναμονή και γενικά δεν ..χαλαρώνει εύκολα 

Δεν ασχολείται με την γνώμη των άλλων ,τα λέει έξω από τα δόντια και καλό είναι να βάζει κάποιες στιγμές φρένο στις σκέψεις κι τα λόγια της.

Το Α ανήκει στην δυναμική τριάδα , στον Ήλιο κι τον Λέοντα και έχει σαν έμβλημα του το Ξίφος.Μερα του είναι η Κυριακή .Η παύλα αυτού του γράμματος (Α) μπορεί μερικές φορές να θεσει έναν χωρισμό κάλλιστα όμως μπορεί να χρησιμεύει κ’ σαν εξισορροπιστής που πάντα προβλέπει μια αλλαγή δράσης η’ κατοικίας …γενικά καινούργιες δράσεις ,αλλαγή σε υγεία η’ οικονομικά. 

Το όνομα έχει 4 γράμματα ,πράγμα που μας δείχνει ότι το άτομο αυτό θα κινηθεί με σταθερότητα , σοβαρότητα , εργατικότητα , ομοιομορφία , μεθοδικότητα αλλά θα πρέπει να προσέχει την μονοτονία , κι την κόπωση-κούραση.

Μας φανερώνει ποια θα είναι η κατάληξη ,πω ς το άτομο θα δώσει ‘’ζωή στην ζωή του’’. Εδώ συμπτωματικά έχουμε πάλι το γράμμα ‘’Α’’ κι ισχύει ότι γράψαμε παραπάνω. Επιπρόσθετα ερμηνεύουμε και την αριθμητική αξία του ‘’Α’’ το 1 .

Άρα έχουμε την ολοκλήρωση-κατάληξη του ατόμου με αρχηγικότητα, αυτοδημιουργία, αυτάρκεια , πρωτοτυπία .Προσοχή θέλει στον εγωισμό που οδηγεί σε μοναξιά.

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ λοιπόν   με ΥΓΕΙΑ , ΑΓΑΠΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΧΑΡΑ,
& ΚΑΘΕ ΕΥΛΟΓΙΑ!



«΄Αννα μου , χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!»



Σήμερα 9 Δεκεμβρίου  γιορτάζει η ΆΝΝΑ  με την ΆΝΝΑΜΑΡΙΑ.



 


                                   Ας δούμε τα υποκοριστικά της Άννας:




Άννα,  Άννα- Μαρία, Αννούλα, Αννιώ, Αννίτα, Αννέτα…



Το Λογοτεχνικό περιβόλι στέλνει  θερμές ευχές  και Χρόνια πολλά  στους σημερινούς εορτάζοντες ,
και τους εύχεται Χρόνια πολλά
Χρόνια Ευλογημένα  γεμάτα:
Υγεία , Αγάπη, καλοτυχία   και Πληρότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  επίσης:

Τι σημαίνει το όνομα Άννα, με υπέροχες εικόνες με ευχές και συμβουλές από το Λογοτεχνικό περιβόλι, στις Αννούλες , που έχουν την τιμητική τους σήμερα!
https://logotexnikoperiboli.blogspot.com/2017/12/blog-post_9.html

Οι ωραιότερες κινητές εικόνες με ευχές για την Άννα που γιορτάζει σήμερα γενέθλια και γιορτή από το Λογοτεχνικό περιβόλι και μια συμβουλή για μια καλύτερη Ζωή!!!

https://logotexnikoperiboli.blogspot.com/2016/12/normal-0-false-false-false-el-x-none-x.html?m=0


Ελάτε να δούμε τι σημαίνει το όνομα  Άννα;


 Αγαπητή μας φίλη Άννα,
το όνομα σου προέρχεται από το εβραϊκό όνομα Χάνα που σημαίνει εύνοια και χάρη.

 




 





Στις προσωπικές μου φίλες αφιερώνω τον σύνδεσμο::
https://logotexnikoperiboli.blogspot.gr/2014/12/blog-post_10.html

 Στείλετε τις πιο όμορφες κινούμενες εικόνες στην Άννα που γιορτάζει σήμερα!




Έχεις πολύ καλό γραπτό και προφορικό λόγο που τον χειρίζεσαι τόσο καλά που πείθεις ακόμα και τον πιο δύσπιστο. Πολλές φορές ασχολείσαι με πολλές δραστηριότητες και το ελάττωμα σου είναι πως δεν ολοκληρώνεις αυτό που ξεκινάς η γίνεσαι αναβλητική. Μην αφήνεις για αύριο, αυτό που μπορείς να ολοκληρώσεις σήμερα, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι κάποιες στιγμές πρέπει να περιορίσεις την κοινωνική ζωή, την διασκέδαση και την ανεμελιά, που τόσο πολύ σου αρέσει! .
 Δείτε το περυσινό μας αφιέρωμα στην Άννα:



  


Οι  συμβουλές   που δίνει το Λογοτεχνικό περιβόλι στις σημερινές εορτάζουσες,
για μια καλύτερη και με ποιότητα Ζωή:







Εύχομαι από καρδιάς κάθε μέρα της ζωής σας ,
 να είναι μια ξεχωριστή γιορτή, για σας !
Κάθε σας επιθυμία ευχή μου!
        Ρένα Τζωράκη
©


Αν θέλετε να στείλετε  χρόνια πολλά με όμορφες εικόνες και μαντινάδες στους αγαπημένους σας φίλους και φίλες που γιορτάζουν,
πατήστε πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο:
 
Κι άλλες μαντινάδες   εδώ:
Ευχές για χρόνια πολλά:
Διαβάστε περισσότερα ονόματα για το  τι σημαίνει το όνομά σας:


Αν γιορτάζετε σήμερα τα γενέθλιά σας πατήστε επάνω στον σύνδεσμο:
 Για όσους έχουν σήμερα γενέθλια δείτε όμορφες κινητές εικόνες με ευχές:




Και για να μην μείνετε παραπονούμενοι ευχές σε όλους εσάς που γιορτάζετε καθημερινά είτε την γιορτή , είτε τα γενέθλιά σας….
Μιαν αγκαλιά ευχές σε όλους σας.
http://logotexnikoperiboli.blogspot.gr/2017/12/blog-post_36.html


Ας δούμε τις πιο όμορφες κινητές εικόνες για την Άννα:

























Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas