Η Virgin Atlantic επιτρέπει πλέον και στους άντρες εργαζόμενους να φοράνε φούστες και γόβες…

Η αεροπορική εταιρεία Virgin Atlantic με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο επέτρεψε και στους άνδρες υπαλλήλους να φορούν φούστες και γόβες.

Στο πλαίσιο της πολιτικής της εταιρείας «διαφορετικότητα στο χώρο εργασίας», όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξαρτήτως φύλου, θα μπορούν να φορούν τη στολή που θέλουν.

Έτσι και οι άνδρες πιλότοι, αεροσυνοδοί και υπάλληλοι του αεροδρομίου θα μπορούν επίσης να επιλέξουν φούστες. Τα ρούχα των εργαζομένων της εταιρείας φέρουν την υπογραφή της διάσημης σχεδιάστριας μόδας Vivienne Westwood.

Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Sözcü, η Virgin Atlantic είχε καταργήσει πριν από λίγο τον κανόνα της απόκρυψης τατουάζ των εργαζομένων. Η εταιρεία έχει επίσης ξεκινήσει μια πρακτική για τους εργαζόμενους και τους επιβάτες να ταξιδεύουν με «τίτλους χωρίς φύλο» αντί για άνδρες ή γυναίκες στα εισιτήριά τους.

Η εταιρεία παρέχει επίσης εκπαίδευση στους υπαλλήλους της προκειμένου να αυξήσει τη διαφορετικότητα. Ο Γιούχα Ζάρβινεν-Διευθύνων Σύμβουλος της Virgin Atlantic δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διασφαλίσουμε ότι οι υπάλληλοί μας είναι πραγματικά οι ίδιοι στη δουλειά. Γι’ αυτό τους ζητήσαμε να φορέσουν τη στολή που τους ταιριάζει περισσότερο».

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.


  Πηγές: aykiri.com.tr &  tourkikanea.gr

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas