Ιεράπετρα: Πήρε εξιτήριο και κρατείται ο συζυγοκτόνος – Την Τρίτη η απολογία του.

 


Εξιτήριο έλαβε από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας ο 54χρονος, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 48χρονης εν διαστάσει συζύγου του την Παρασκευή. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τον συζυγοκτόνο παρέλαβε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα έως την Τρίτη που πρόκειται να απολογηθεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από χθες βρίσκεται στα χέρια της εισαγγελίας η δικογραφία με όλα τα στοιχεία της άγριας δολοφονίας της 48χρονης Νεκταρίας. Ο εισαγγελέας άσκησε στον 54χρονο ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ ο ίδιος, μετά από αναβολή που ζήτησε, θα οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι χθες σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού οδηγήθηκε η 48χρονη Νεκταρία στην τελευταία της κατοικία, στον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής της στον Αμπελούζο Ηρακλείου.

Η κόρη της Νεκταρίας μίλησε στο Μega: «Η μάνα μου όντως δεν υπήρχε στιγμή που να έλειπε από δίπλα μας. Οτιδήποτε αν κάναμε, οτιδήποτε αν χρειαζόμασταν, είτε από ψυχολογική υποστήριξη, είτε χρηματική, είτε νοσοκομειακή ήταν εκεί.
Από τα καλύτερα μέχρι τα χειρότερα, δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει».

«Δεν πιστεύαμε ότι θα φθάσει στο φόνο» δήλωσε για τον πατέρα της.

Εν τω μεταξύ βίντεο δείχνει τις κινήσεις του δράστη της νέας ανθρωποκτονίας στην Ιεράπετρα. Το βίντεο που παρουσίασε το Mega αποτυπώνει τον τρόπο που κινήθηκε ο δράστης 5 λεπτά πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία για το φριχτό έγκλημα.

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ιεράπετρας ο δράστης φαίνεται να κατευθύνεται προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που εργαζόταν η 48χρονη. Με την ανάλυση του υλικού δεν εντοπίστηκε να περνά από τον συγκεκριμένο δρόμο το αυτοκίνητο της πρωήν συζύγου του, που σημαίνει ότι ακολούθησαν διαφορετικά δρομολόγια. Παρόλα αυτά ο δράστης φαίνεται να γνώριζε ακριβώς το μέρος που θα βρισκόταν η 48χρονη εκείνη τη χρονική στιγμή και άρα το είχε σχεδιάσει με ακρίβεια.

Πηγή: cretalive.gr

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas