ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ τις YΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ σας από το ΚΡΑΓΙΟΝ & το ΜΕΪΚΑΠ;



 

Η χρήση της προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική και έχει μπει στην καθημερινότητά μας.

 

Πολλοί χρησιμοποιούν χειρουργικές μάσκες μίας χρήσης αλλά ακόμα περισσότεροι έχουν επιλέξει τη χρήσης μίας πιο stylish, υφασμάτινης.

 

Οι υφασμάτινες λοιπόν πρέπει να πλένονται και να απολυμαίνονται καθημερινά αλλά… αν φοράς μεϊκάπ, ίσως έχεις παρατηρήσει πως δεν καθαρίζουν απόλυτα.

 

Οι λεκέδες από το μεϊκάπ και το κραγιόν μένουν και με την καθημερινή χρήση γίνονται πιο έντονοι καθώς συσσωρεύεται το προϊόν εκεί.

 

Το σωστό βέβαια είναι να μην φοράς καθόλου μακιγιάζ κάτω από τη μάσκα για να προστατεύσεις το δέρμα σου από την ακμή της μάσκας αλλά καταλαβαίνουμε πως αυτό δεν γίνεται πολλές φορές.

 

Για να έχεις λοιπόν μία πράγματι καθαρή, υφασμάτινη μάσκα πρέπει να αφαιρείς τελείως τους λεκέδες από μακιγιάζ κάθε φορά.

 

Δες τρία tips για τον καθαρισμό της μάσκας.

 

#1. ΤΟ ΥΓΡΟ ΜΕΪΚΑΠ. Ο καλύτερος σύμμαχός σου για να αφαιρέσεις τον λεκέ από υγρό μεϊκάπ είναι το υγρό πιάτων! Βάλε μία σταγόνα επάνω στον λεκέ και τρίψε πολύ καλά με μία παλιά οδοντόβουρτσα. Στη συνέχεια ξέπλυνε με καυτό νερό.

 

 

#2. ΟΙ ΠΟΥΔΡΕΣ. Αν χρησιμοποιείς πούδρες τότε ο αφρός ξυρίσματος είναι η καλύτερη επιλογή σου. Βάλε λίγο επάνω στον λεκέ, τρίψε καλά και ξέπλυνε με καυτό νερό. Ο λεκές θα εξαφανιστεί!

 

 

#3. ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ. Αυτό που αφαιρεί το κραγιόν άμεσα και σχεδόν μαγικά είναι.. η λακ! Ψέκασε τον λεκέ, τρίψε πολύ καλά και πλύνε κανονικά με σαπούνι και καυτό νερό.

 

 

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

 

Πηγή: mpoufakos.com

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas