ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ & ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ website του Harry και της Meghan;



Από πού προέρχεται το όνομα του website που είναι ελληνικής προέλευσης;

 

Το νέο website του Harry και της Meghan Markle είναι γεγονός! Το ζευγάρι λάνσαρε τη νέα ιστοσελίδα του για το φιλανθρωπικό οργανισμό Archewell, μέσω της οποίας καλεί τους αναγνώστες να γίνουν συνδρομητές.

 

Οι δυο τους έχουν ανακοινώσει εδώ και καιρό την πρόθεσή τους για έναν νέο φιλανθρωπικό οργανισμό. Μάλιστα, σε δήλωσή του το ζευγάρι είχε αναφέρει τον Απρίλιο «Πριν από το SussexRoyal, ήρθε η ιδέα του Arche – η ελληνική λέξη που σημαίνει πηγή δράσης. “Αφοσιωθήκαμε σε αυτή την ιδέα για την φιλανθρωπική οργάνωση, που ελπίζαμε να χτίσουμε μια μέρα, και έγινε η έμπνευση για το όνομα του γιου μας. Θέλαμε να κάνουμε κάτι με νόημα, να κάνουμε κάτι που έχει σημασία».

 

Ωστόσο, να θυμίσουμε πως στην αρχή η αίτηση για το ίδρυμα αυτό είχε απορριφθεί από το αρμόδιο Γραφείο Πατεντών και Καταχώρησης των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO). Κι ενώ, λοιπόν, αρχικά φαίνεται να υπήρχαν μερικά μικροπροβλήματα, πλέον όλα αυτά είναι παρελθόν, αφού το νέο website του Harry και της Meghan βρίσκεται στον αέρα επιτυχώς!

 

    Όταν ο Πρίγκιπας William ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον Harry μέσα απ’ την περσινή οικογενειακή, χριστουγεννιάτικη φωτογραφία!

 

Η ιστοσελίδα με το όνομα Archewell κυκλοφόρησε και μπορείς κι εσύ να τη δεις. Πρόκειται για μια σελίδα που ορίζει το όνομα του οργανισμού και προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους αναγνώστες επιθυμούν να λαμβάνουν email με τις δράσεις του οργανισμού Archewell.

 

Μάλιστα στην ιστοσελίδα δίνεται και ο ορισμός του ονόματος Archewell. Πίσω από αυτόν κρύβεται η αρχαία ελληνική λέξη Arche  – που σημαίνει πηγή δράσης – και ήταν η έμπνευση πίσω από το όνομα του γιου τους Archie.

 

Αφού αποχώρησαν από τους ρόλους της βασιλικής οικογένειας, η Meghan και ο Harry δεν ήταν πλέον σε θέση να χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπο ή το Instagram του SussexRoyal. Ο ιστότοπος Archewell σηματοδοτεί την αρχή της νέας διαδικτυακής παρουσίας τους. Βέβαια, να πούμε πως δεν υπάρχει ακόμη επίσημος λογαριασμός Instagram ή Twitter για το Archewell, αλλά ανυπομονούμε να δημιουργηθεί.

 

 


 

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Πηγή: ipop.gr

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas