«ΒΟΜΒΑ» ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΟΖ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΟ & ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - "ΒΟΜΒΑ" ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ για ΑΟΖ με Αίγυπτο: Είναι ΨΕΥΤΟ-ΑΟΖ! ΠΡΟΔΟΤΕΣ δεν γινόμαστε...
Όλη η αλήθεια για το νέο έγκλημα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας…

Εθνικό Έγκλημα που μειοδοτεί κατά των συμφερόντων της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών χαρακτηρίζεται ο καθορισμός ΑΟΖ με την Αίγυπτο Που κατά τα άλλα πανηγυρίζετε από τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ως την πλέον…τεράστια Εθνική “επιτυχία” κατά του Τουρκολιβυκού μνημονίου και της προηγούμενου επεκτατικής προκλητικότητας της Άγκυρας.

Δεν χωράει καμία αμφιβολία η άνευ προηγουμένου προκλητικότητα της Τουρκίας η οποία λαμβάνει χώρα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο αρκετούς μήνες τώρα εξυπηρετεί κάποιο σκοπό.

Ποιος όμως είναι αυτός;

Η κυβέρνηση της Άγκυρας με πρωτομάστορα τον Ερντογάν έχει επιδοθεί σε ένα ρεσιτάλ προκλητικότητας τοσο στα χερσαία και εναέρια σύνορα με την Ελλάδα όσο και στα θαλάσσια ύδατα παραβιάζοντας συνεχώς τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας.

Ευκόλως εννοούμενο και χωρίς να προκαλεί ερωτηματικά, είναι το γεγονός ότι η Τουρκία επιδιώκει να καρπωθεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό οικονομικό όφελος μέσω των κοιτασμάτων που διαθέτουν τα ελληνικά ύδατα τόσο στην περιοχή της λεκάνης του Ηροδότου όσο και νότια και νοτιοδυτικά της Κρήτης, ειδικά τώρα που η τουρκική λίρα έχει πάρει την…. ”κάτω βόλτα”.

Ωστόσο, το ουσιαστικό πρόβλημα δεν είναι μόνο η ακραία προκλητικότητα της Τουρκίας αλλά η άκρως αναιμική αντιμετώπιση της από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τα εγκληματικά λάθη που πραγματοποιεί η τελευταία ελεώ των πρόχειρων αποφάσεων που στερούνται βάθους και έρευνας και δυστυχώς χαρίζουν ένα τεράστιο ποσοστό του πλούτου που δικαιωματικά ανήκει στην Ελλάδα και στους Έλληνες.

Συγκεκριμένα, όπως θα διαπιστώσετε και από το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν υπολόγισε σωστά τα τεράστια οφέλη που θα μπορούσε να καρπωθεί η Ελλάδα σε περίπτωση που η οριοθέτηση της αοζ με την Αίγυπτο είχε διαφορετικές προδιαγραφές σχετικά με την επήρεια των ελληνικών νησιών Πού βρίσκονται μεταξύ Κρήτης Αιγύπτου και Κύπρου.

Στην ουσία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας χάρισε στους Αιγυπτίους το 75% του πλούτου της λεκάνης του Ηροδότου ενώ με διαφορετικές συνθήκες ( χωρίς μειωμένη επήρεια των νησιών μας) θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί εξ ολοκλήρου η Ελλάδα.

Δηλαδή:

Σε περίπτωση κανονικής οριοθέτησης το 1/3 ανήκει στην Κύπρο 1/3 ανήκει στην Ελλάδα και και το 1/3 στην Αίγυπτο!

Αυτή τη στιγμή η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε (εγκληματικά) να δώσει από το δικό της 1/3 το 75% στους Αιγυπτίους!

Το μέγεθος του πλούτου της λεκάνης του Ηροδότου και του κοιτάσματος νότια της Κρήτης είναι αστρονομικό και αν έρχεται.

– για τη λεκάνη του Ηροδότου (σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο ανήκει στην Ελλάδα) στα 400 δισ δολλάρια

– για το κοίτασμα νότια και νοτιοδυτικά της Κρήτης στο 1 τρισ. ευρώ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - "ΒΟΜΒΑ" ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ για ΑΟΖ με Αίγυπτο: Είναι ΨΕΥΤΟ-ΑΟΖ! ΠΡΟΔΟΤΕΣ δεν γινόμαστε...

Το μόνο σίγουρο είναι πως το κόμμα της Ελληνικής Λύσης το οποίο λειτουργεί και πράττει πάντα με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον, δεν προτίθεται να ψηφίσει μιά ακόμη μειοδοτική συμφωνία (από τις πολλές που προκύπτουν από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ) συμφωνία η οποία αντιτάσσεται πλήρως στα συμφέροντα της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών.

Πηγή: voicenews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas