ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ& ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΙΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΑΣ;



Έχετε μια γυάλινη πόρτα ντουζιέρας; Φαίνεται υπέροχη στο μπάνιο σας, αλλά ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να τη διατηρείτε γυαλισμένη και καθαρή. Θέλετε τις πόρτες σας όσο το δυνατόν πιο λαμπερές, αλλά γρήγορα γίνονται θαμπές και επικαλυμμένες με βρωμιά και τα αποθέματα ασβεστίου συνεχίζουν να συσσωρεύονται. Ενώ οι πόρτες ή οι τοίχοι της ντουζιέρας σας μπορεί τεχνικά να είναι καθαροί, στην πραγματικότητα δεν είναι!

Ευτυχώς, έχουμε μια εξαιρετικά εύκολη και φθηνή συμβουλή για να γυαλίσετε ξανά τις γυάλινες πόρτες σας. Αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό μας;




Ανακαλύψαμε αυτήν τη συμβουλή και ανυπομονούσαμε να τη δοκιμάσουμε! Ποιος δεν λατρεύει ένα γρήγορο και εύκολο κόλπο για όμορφα καθαρές πόρτες ντουζιέρας; Αυτά είναι τα μόνα που χρειάζεστε:
Σφουγγαράκι καθαρισμού
Υποβοηθητικό ξεβγάλματος
Απορρυπαντικό
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμίξετε το απορρυπαντικό σας με λίγο υποβοηθητικό ξεβγάλματος και απλώστε το μείγμα απευθείας στη γυάλινη πόρτα με το σφουγγαράκι καθαρισμού. Απλώς τρίψτε, ξεπλύνετε και στεγνώστε καλά. Μπορεί πραγματικά να είναι τόσο απλό; Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες και θα δείτε ότι η απάντηση είναι ναι!

Ποιος πρέπει πραγματικά μάθει γι’ αυτήν τη συμβουλή;
Φροντίστε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας.



 Πηγή: http://thegreatestgalleries.com

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas