Συνταγή για σουβλακόπιτες-Και χωρίς συντηρητικά, φρέσκιες στο πιάτο έτοιμες για γέμιση !
Υλικά
500γρ. αλεύρι για τσουρέκι
400ml χλιαρό νεράκι
9 γραμμάρια μαγιά ξερή
1 κουτ.σουπας ζάχαρη
Λίγο αλάτι
Ελαιόλαδο 2 κουτ. της σούπας
Εκτέλεση
Μόλις φτιάξουμε το ζυμάρι μας το αφήνουμε για 1 ωριτσα να φουσκώσει και να ξεκουραστεί και έπειτα το χωρίζουμε, το ανοίγουμε είτε με τα χέρια είτε με πλάστη και το τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λαδάκι.
Ταιριάζουν φανταστικά και με τζατζίκι και μπορείτε να τις συνοδέψετε με οτιδήποτε θέλετε
Πηγή:koutalitsa.gr
Δημοσίευση σχολίου