Σε άσχημη κατάσταση η Εβελίνα Παπούλια: “Διέλυσα οικονομικά τον πατέρα μου”!!!

    

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τα χρόνια που πέρασε ως φοιτήτρια χορού στην Αμερική και τις οικονομικές δυσκολίες που προκάλεσαν οι σπουδές της στους γονείς της.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» στις 3 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός και χορεύτρια αφηγήθηκε την εμπειρία της και τους λόγους που την οδήγησαν να σπουδάσει χορό στο εξωτερικό.

Η Απόφαση για Σπουδές στην Αμερική

Η Εβελίνα Παπούλια εξήγησε ότι αποφάσισε να πάει στην Αμερική για να σπουδάσει χορό στα 21-22 της χρόνια, καθώς δεν υπήρχε τότε κάποιος στην Ελλάδα που να διδάσκει τη μέθοδο Γκράχαμ, την οποία ήθελε να μάθει. «Έφυγα για την Αμερική για να σπουδάσω χορό… Ήταν μια παρορμητική στιγμή», είπε, προσθέτοντας ότι είχε ήδη εμπειρία από ταξίδια στο εξωτερικό από τα 13 της χρόνια, όταν και πήγαινε στη Royal Academy of Dancing.

Οικονομική Επιβάρυνση για την Οικογένεια

Η Παπούλια αποκάλυψε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι γονείς της λόγω των υψηλών διδάκτρων στις σπουδές της. «Οικονομικά, τον διέλυσα τον πατέρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι τα δίδακτρα ήταν πολύ ακριβά εκείνη την εποχή. Παρά τις δυσκολίες, οι γονείς της ποτέ δεν την πίεσαν οικονομικά, κάτι που την έκανε να μην αγχώνεται για τα χρήματα, ακόμα και σε περιόδους που δεν είχε αρκετά.

Προσωπικές Εμπειρίες και Σκέψεις

Μοιραζόμενη μια προσωπική εμπειρία, η Παπούλια θυμήθηκε μια στιγμή που δεν είχε καθόλου χρήματα για να πάει στο θέατρο και σκέφτηκε να περπατήσει μέχρι εκεί. Βρήκε όμως ένα δεκάρικο στο δρόμο, αγόρασε ένα ξυστό και κέρδισε 500 δραχμές. Αυτό το περιστατικό την έκανε να πιστεύει ότι όταν κάποιος έχει τη νοοτροπία πως δεν θα ξεμείνει από χρήματα, κάπως τα πράγματα βρίσκουν τον δρόμο τους.

Η Σχέση με το Σώμα και τη Διατροφή

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε στον ναρκισσισμό που υπάρχει συχνά στους χορευτές σχετικά με το σώμα τους. Θυμήθηκε μια περίοδο που είχε χάσει το μέτρο στη διατροφή και πήρε 8 κιλά μέσα σε έναν μήνα, όταν ήταν στην Αμερική με την κολλητή της, Βάλια. «Τρώγαμε πάρα πολύ», είπε, τονίζοντας πως αυτό συνέβη επειδή είχαν απολέσει την αίσθηση του μέτρου.


ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.


Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas