Στην Ιαπωνία για επτά ημέρες η Όλγα Κεφαλογιάννη παρά τον σάλο με τα χαλιά της Μοιραράκη και το ''άδειασμα'' του Μαξίμου - Τι δείχνει η απόφασή της;;


Οι αποκαλύψεις του ''Big Mouth''

H Όλγα Κεφαλογιάννη θα συναντηθεί την Πέμπτη με την αυτής αυτοκρατορική υψηλότητα πριγκίπισσα της Ιαπωνίας Κάκο του Ακισίνο στο Αυτοκρατορικό Παλάτι

Για πολυήμερο ταξίδι στην Ιαπωνία φεύγει η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, όπως αποκάλυψε την Παρασκευή πρώτο το parapolitika.gr και η στήλη «Πολιτικός Καφές» του Γιάννη Κουρτάκη, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι δεν επηρεάστηκε από την αρνητική δημοσιότητα των τελευταίων ημερών.

Παρά τον σάλο με τα χαλιά της Δέσποινας Μοιραράκη και το ευγενικό «άδειασμα» του Μαξίμου, λοιπόν, όπως αναφέρει σήμερα η στήλη Big Mouth του powergame.gr, η υπουργός δεν αλλάζει απόφαση και θα ταξιδέψει για επτά μέρες στην Ιαπωνία.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, η Όλγα Κεφαλογιάννη θα συναντηθεί την Πέμπτη με την αυτής αυτοκρατορική υψηλότητα πριγκίπισσα της Ιαπωνίας Κάκο του Ακισίνο στο Αυτοκρατορικό Παλάτι. Επί της ουσίας ανταποδίδει την πρόσφατη επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στη χώρα μας η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας.

Πάντως, όπως αναφέρει το Big Mouth, το γεγονός ότι η κ. Κεφαλογιάννη επέμεινε να πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο πολυήμερο ταξίδι στην Ιαπωνία, παρά τη «χλιαρή προειδοποίηση του Μαξίμου, δείχνει ότι σαν κάτι να θέλει να προκαλέσει!».

Με δεδομένο ότι στην Ελλάδα οι αρχηγοί των κομμάτων εκλέγονται –όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η στήλη- «δεν είναι απίθανο να την έχει δει διάδοχος του θρόνου Μητσοτάκη και να θέλει να βγει (πανηγυρικά) στο αντάρτικο».


Τι γράφει η στήλη Big Mouth;

– Οφείλω να παραδεχτώ ότι η Όλγα Κεφαλογιάνννη έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που δομούν τον χαρακτήρα μιας βασίλισσας. Προέρχεται από πολιτικό τζάκι (σόι πάει το βασίλειο), έχει όνομα που παραπέμπει στη βασίλισσα Όλγα και κυρίως έχει το στυλ. Τα τελευταία δε χρόνια όλο αυτό το πακέτο έχει εμπλουτιστεί με την παρουσία στο πλευρό της του Έλληνα Μπετόβεν, Μίνωα Μάτσα. Ψάχνοντας στο πολιτικό σκηνικό, δυσκολεύομαι να βρω γυναίκα με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά και δεν αναφέρομαι μόνο στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, αλλά και σε αυτήν από τότε που συστάθηκε το ελληνικό κράτος. Η Όλγα μετά τον σάλο με τα χαλιά της Μοιραράκη και το ευγενικό άδειασμα του Μαξίμου αποφάσισε (και δεν αλλάζει την απόφαση, παρά την ενόχληση του Μαξίμου) να ταξιδέψει για επτά μέρες στην Ιαπωνία. Με δελτίο Τύπου μάς έγινε γνωστό ότι η Ελληνίδα βασίλισσα της ΝΔ θα συναντηθεί (την Πέμπτη) με την Αυτής Αυτοκρατορική Υψηλότητα πριγκίπισσα της Ιαπωνίας Κάκο του Ακισίνο στο Αυτοκρατορικό Παλάτι. Αντιλαμβάνεστε ότι θα έχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον η εκεί παρουσία της υπουργού, αφού θα πάρει ιδέες για τις μελλοντικές αλλαγές στο παλάτι του υπουργείου Τουρισμού. Το γεγονός ότι η Κεφαλογιάννη επέμεινε να πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο επταήμερο ταξίδι, παρά τη χλιαρή προειδοποίηση του Μαξίμου, δείχνει ότι σαν κάτι να θέλει να προκαλέσει! Βλέπετε, με δεδομένο ότι στην Ελλάδα εκλέγονται οι αρχηγοί των κομμάτων, δεν αποκλείω να την έχει δει διάδοχος του θρόνου Μητσοτάκη και να θέλει να βγει (πανηγυρικά) στο αντάρτικο.

                                          

Λογοτεχνικό περιβόλι!

                                                                                    Πηγή: (parapolitika.gr) 


Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas