Το «Χ» αποθεώνει τον «χρυσό» Μίλτο Τεντόγλου: «Το όνομά του γράφτηκε στην ιστορία !Υποκλινόμαστε!»


Με επίδοση 8.48μ. στη δεύτερη προσπάθειά του, ο 25χρονος από τα Γρεβενά έγραψε ιστορία στο «Stade de France»

Χιλιάδες είναι οι χρήστες του «Χ» που αποθέωσαν με αναρτήσεις τους τον «χρυσό» Μίλτο Τεντόγλου ο οποίος διατήρησε τον τίτλο που κατέκτησε τρία χρόνια πριν στο Τόκιο.

Με επίδοση 8.48μ. στη δεύτερη προσπάθειά του, ο 25χρονος από τα Γρεβενά έγραψε ιστορία στο «Stade de France» και έγινε ο δεύτερος που κατακτά διαδοχικά χρυσά μετάλλια στο άλμα εις μήκος, μετά τον θρυλικό Καρλ Λιούις ο οποίος είχε τέσσερα συνεχόμενα από το 1984 έως το 1996.

Ο Μίλτος Τεντόγλου γίνεται και ο πρώτος Έλληνας αθλητής του στίβου που κατακτά συνεχόμενα χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και ο πρώτος γενικότερα στον 21ο αιώνα, αφού προηγήθηκε ο αρσιβαρίστας Πύρρος Δήμας, με τρία χρυσά από το 1992 έως το 2000.

Αποθεωτικά είναι τα σχόλια στο «Χ» για τον κορυφαίο Μίλτο Τεντόγλου.

«Ο Τεντόγλου όχι απλά παίρνει το 2ο χρυσό του στους Ολυμπιακούς, αλλά είναι μόλις ο 2ος που το πετυχαίνει. Δεν ξέρω αν μπορούμε να συλλάβουμε το μέγεθος αυτού του αθλητή που είναι από τους κορυφαίους που έχει γεννήσει ποτέ αυτή η χώρα. Το όνομά του γράφτηκε στην ιστορία», είναι ένα χαρακτηριστικό σχόλιο.«Χαιρόμαστε να τον βλέπουμε! Τι ήθος, παράδειγμα προς μίμηση!», γράφει κάποιος άλλος.

«Χρυσός Ολυμπιονίκης ξανά ο #Τεντόγλου ! Πόσο απίστευτος αθλητής! Πόση περηφάνια μας χαρίζει πάλι, πόση συγκίνηση!!! Υποκλινόμαστε! Σε ευχαριστούμε Μίλτο για τον αγώνα και το ήθος σου», είναι ένα ακόμη σχόλιο.

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Πηγή: pronews.gr


Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas