Έπεσε σε μπλόκο ο Απ. ΛΥΤΡΑΣ, και έκανε αλκοτέστ μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του!!!



Τι έδειξε το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη εκείνη τη νύχτα ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας.

Απόστολος Λύτρας: Έπεσε σε μπλόκο και έκανε αλκοτέστ μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου τουEurokinissi | Γιάννης Παναγόπουλος

Μία αποκάλυψη για τον δικηγόρο, Απόστολο Λύτρα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το Σάββατο (29/06), αφού έγινε γνωστό πως την ημέρα του ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, έπεσε σε μπλόκο της Αστυνομίας και, μάλιστα, έκανε και αλκοτέστ.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA, το συμβάν έγινε το βράδυ του ξυλοδαρμού της – επίσης – 37χρονης ποινικολόγου και λίγη ώρα αφότου είχαν αποχωρήσει από το εστιατόριο στο οποίο δειπνούσαν με φιλική τους παρέα.

Ο Απόστολος Λύτρας στον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι στο Γέρακα χρησιμοποίησε την Αττική Οδό. Εκεί οι αστυνομικοί τού έκαναν σήμα να σταματήσει στην άκρη του δρόμου, προκειμένου να υποβληθεί σε αλκοτέστ με τη σύζυγό του να είναι αιμόφυρτη δίπλα του. Στη συνέχεια, ο Απόστολος Λύτρας ατάραχος άνοιξε την πόρτα και πλησίασε τους αστυνομικούς για να υποβληθεί στο τεστ, το οποίο έδειξε ότι είχε καταναλώσει μηδενική ποσότητα αλκοόλ.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Νίκου Συρίγου, δεν μπόρεσαν να διακρίνουν ότι η σύζυγός του που καθόταν δίπλα του, ήταν αιμόφυρτη, γιατί τα τζάμια του πολυτελούς οχήματος είναι φιμέ και τα καθίσματα έχουν αρκετή κλίση προς τα πίσω.

Πάντως, όσον αφορά στην αντίδραση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, εκείνη δεν κατάφερε να αρθρώσει λέξη αφού, όπως έχει περιγράψει και στις Αρχές, τη στιγμή εκείνη κατάπινε το αίμα από τα άγρια χτυπήματα που είχε δεχθεί και βρισκόταν σε απόλυτο σοκ.


ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Πηγή: ieidiseis.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas