3 περιπολικά έτρεξαν στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου μόλις πάτησε το panic button!!!


Συναγερμός σήμανε στο Κέντρο της ΓΑΔΑ λίγο μετά τις 20:00, όταν διαπίστωσαν πως ενεργοποιήθηκε το panic button στο κινητό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σπίτι της στον Γέρακα τρία ακόμη περιπολικά της Άμεσης Δράσης, για βοήθεια στον αστυνομικό που φυλά την κατοικία.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, η 37χρονη σύζυγος του Απόστολου Λύτρα και θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ίδιο, αναστατώθηκε όταν είδε να εμφανίζεται ξαφνικά στο σπίτι η μεγάλη του κόρη (από τον πρώτο του γάμο), μαζί με την πρώην σύζυγό του, για να πάρουν κάποια ρούχα του.

Ωστόσο, νομίζοντας ότι ήταν και ο Απόστολος Λύτρας μαζί τους, η Σοφία Πολυζωγοπούλου πανικοβλήθηκε και έτρεξε να πατήσει το panic button, καθώς ακόμη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ με όλο αυτό που της συνέβη. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως έχασε τις αισθήσεις της!

Θυμίζουμε ότι ο 52χρονος ποινικολόγος αφέθηκε μεν ελεύθερος μετά τη σημερινή απολογία του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, αλλά με τον περιοριστικό όρο να μείνει μακριά της.

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Πηγή: (olympia.gr)

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas