ΈΧΕΙΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗ;;;;

                  



 «... ας τρέχωμεν μεθ' υπομονής τον προκείμενον εις ημάς αγώνα, αποβλέποντες εις τον Ιησούν, τον αρχηγόν και τελειωτήν της πίστεως..».

 Εβραίους 12:1-2



Ο Τζον Γουέσλι, ιδρυτής της Μεθοδιστικής Εκκλησίας, είπε κάποτε:

«Αν είχα τριακόσιους άντρες που δεν φοβόντουσαν τίποτα παρά μόνο τον Θεό, δεν μισούσαν τίποτε άλλο παρά την αμαρτία και ήταν αποφασισμένοι να μην γνωρίζουν τίποτα μεταξύ των ανθρώπων εκτός από τον Ιησού Χριστό και Αυτόν σταυρωμένο, θα έβαζα φωτιά στον κόσμο.'

Ο Τζόναθαν Έντουαρντς, του οποίου η διακονία πυροδότησε τη Μεγάλη Αφύπνιση στην Αμερική, έκανε αυτό, σύνθημα της ζωής του:

«Ένα: Θα ζήσω για τον Θεό.

Δεύτερο: Εάν δεν το κάνει κανείς άλλος, θα το κάνω.»

C.T. Ο Studd, ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές της Αγγλίας, συγκλόνισε τον κόσμο, όταν εγκατέλειψε τη φήμη και την περιουσία του για να γίνει ιεραπόστολος στην Κίνα.

«Αν ο Ιησούς Χριστός είναι  ο γιός του Θεού και πέθανε για μένα, τότε καμία θυσία δεν μπορεί να είναι πολύ μεγάλη για να μπορώ να κάνω για Αυτόν», εξήγησε.

Ο ιεραπόστολος Τζιμ Έλιοτ, ο οποίος πέθανε ως μάρτυρας στη Νότια Αμερική, είπε:

 «Δεν είναι ανόητος που δίνει ό,τι δεν μπορεί να κρατήσει για να κερδίσει αυτό που δεν μπορεί να χάσει».

Την ημέρα που γεννήθηκες, ο Θεός είχε μια πίστα για να τρέξεις.

Αλλά για να κερδίσετε, πρέπει να απαλλαγείτε από :

1). Οτιδήποτε σας βαραίνει και

 2). Οτιδήποτε σας παραξενεύει.

"Λοιπόν και ημείς, περικυκλωμένοι όντες υπό τοσούτου νέφους μαρτύρων, ας απορρίψωμεν παν βάρος και την ευκόλως εμπεριπλέκουσαν ημάς αμαρτίαν, και ας τρέχωμεν μεθ' υπομονής τον προκείμενον εις ημάς αγώνα,

αποβλέποντες εις τον Ιησούν, τον αρχηγόν και τελειωτήν της πίστεως, όστις υπέρ της χαράς της προκειμένης εις αυτόν υπέφερε σταυρόν, καταφρονήσας την αισχύνην, και εκάθησεν εν δεξιά του θρόνου του Θεού".

(εδ. 1-2). 

Αμήν!



Διαβάστε περισσότερα Θεολογικά μηνύματα:

εδώ 

 

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas