Κέιτ Μίντλετον: Οι θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της «φουντώνουν» – Η απάντηση από τους βασιλικούς βοηθούς


Η Κέιτ Μίντλετον σε παλαιότερη εμφάνιση της στο Λονδίνο. Πηγή: ΕΡΑ

Οι βασιλικοί βοηθοί μίλησαν για να καταδικάσουν την «τρέλα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης», καθώς συνεχίζουν να κυκλοφορούν θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.

Αν και οι αξιωματούχοι αρνήθηκαν να δώσουν περαιτέρω ενημερώσεις για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον λόγω ιατρικού απορρήτου, οι βασιλικοί βοηθοί επέμειναν ότι «τα πάει καλά». Μετά την χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, η Κέιτ έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για δύο μήνες καθώς αναρρώνει.

Όμως, φρενήρεις εικασίες άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο λίγο μετά την απόφαση του πρίγκιπα Ουίλιαμ να μην παραστεί στο μνημόσυνο για τον νονό του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνο,  ενώ ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος, επίσης απουσίαζε καθώς η θεραπεία του για τον καρκίνο συνεχίζεται.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας δεν είχε εμφανιστεί δημόσια από τα βραβεία Bafta στο Λονδίνο νωρίτερα αυτόν τον μήνα μέχρι που επισκέφτηκε τη συναγωγή Western Marble Arch στο κεντρικό Λονδίνο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη για τελευταία φορά τα Χριστούγεννα στο Sandringham.

Ωστόσο, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διατύπωσαν μια σειρά από άγριες θεωρίες σχετικά με την απουσία της Κέιτ, με εικασίες ότι η πριγκίπισσα μπορεί να βρίσκεται σε κώμα, σε διαδικασία κλωνοποίησης, να έχει κάνει επέμβαση “Brazilian butt lift” ή ότι είχε άσχημο κούρεμα και κρύβεται.

Η Sun ανέφερε ότι οι βοηθοί της βασιλικής οικογένειας είπαν: «Ήμασταν πραγματικά ξεκάθαροι από την αρχή ότι δεν επρόκειτο να παρέχουμε τρέχοντα σχολιασμό για την υγεία της Πριγκίπισσας της Ουαλίας και παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Προφανώς, έχουμε δει την τρέλα των social media και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τη στρατηγική μας».

«Υπήρξαν πολλά στα social media, αλλά η πριγκίπισσα έχει δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή και ζητά από το κοινό να το σεβαστεί αυτό» τονίζεται.

Μια προηγούμενη δήλωση του Παλατιού του Κένσινγκτον ανέφερε ότι «Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικά τα προσωπικά της ιατρικά στοιχεία. Ως εκ τούτου, το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες».

Λογοτεχνικό περιβόλι!

Πηγή: enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas