Θέλουμε Ελληνικά Σχολεία ενάντια στην ανδροφοβία και την γυναικοφοβία· ενάντια στην διαστροφή και την ανωμαλία , με ΙΔΑΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟ και ΠΑΤΡΙΔΑ!

Με αφορμή την εκδήλωση επιμόρφωσης!! του «Πολύχρωμου Σχολείου» στο 7ο Γυμνάσιο Χανίων «για τις ΛΟΑΤΚΙ ταυτότητες»!!, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο που μας πέρασε, οφείλουμε για άλλη μία φορά να εκφράσουμε την αηδία και τον αποτροπιασμό μας για όλα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας και την απαίτησή μας να παύσει το συντομότερο η λειτουργία αυτής της καταστροφικής στις ψυχές των παιδιών ΜΚΟ.

Πρόσφατα γνωστοί της συντάκτριας πήγαν σε ένα γάμο. Κάποια στιγμή στο τραπέζι δύο νεαροί άνδρες σηκώθηκαν και άρχισαν να φιλιούνται ενώ ο ένας έπιανε τα οπίσθια του άλλου.

Πριν λίγες ημέρες, γύρω στις 11 το βράδυ, γνωστός της συντάκτριας περπατούσε σε πολυσύχναστο δρόμο μεγάλου νησιού στην Ελλάδα και είδε έναν Έλληνα ντυμένο με φούστα να τον συνοδεύουν καμμιά εφταριά λαθρομετανάστες μέσα στα σκοτάδια. Χάθηκαν στη γωνία, αλλά μπορούμε να φανταστούμε πολύ καλά τί πήγαιναν να κάνουν.

Η Ελληνική κοινωνία έχει αρχίσει να ομοιάζει με κόλαση, με βόθρο, με ανοιχτό πορνείο σοδομιτών. Οι παραπάνω περιγραφές αν δεν κάνουμε κάτι ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ, θα γίνουν ο κανόνας σε κάθε σπίτι και σε κάθε γωνία. Τα παιδιά μας τα προορίζουν να γίνουν οι εταίρες των λαθροεποίκων κατακτητών. Τα τηλεοπτικά κανάλια στρέφουν τους νέους στο εύκολο χρήμα της πορνείας, τα σχολεία τα σπρώχνουν στην ομοφυλοφιλία, ενώ οι Μητροπολιτάδες μοιράζουν συσσίτια, μεθάνε στα ΕΣΠΑ και στα λαμπερά συλλείτουργα.

Το «Πολύχρωμο Σχολείο» χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «active citizen’s fund». Το πρόγραμμα αυτό προέρχεται από το Λίχτενσταϊν, την Ισλανδία και τη Νορβηγία, ενώ διαχειριστές της επιχορήγησης αυτής είναι το ίδρυμα ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ και το SOLIDARITY NOW του Σόρος.

Τί δουλειά έχουν αυτές οι μακρινές χώρες, οι οποίες απέχουν παρασάγγας από τις ελληνορθόδοξες αξίες, να παρεμβαίνουν τόσο ωμά στην Ελληνική κοινωνία με τα χρήματά τους και να προκαλούν την οργή μας και την αηδία μας;

Δυστυχώς, οι πουλημένες ανθελληνικές κυβερνήσεις, οι οποίες ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΕ, έχουν εγκρίνει σε ξένες ΜΚΟ να ενεργούνε εντός της Πατρίδας μας για να ευνουχήσουν τον Ελληνικό λαό, και κυρίως τους νέους, το μέλλον της Πατρίδας, από τα πνευματικά τους οπλοστάσια. Θέλουν νέους συναισθηματικά μπερδεμένους και σωματικά διαλυμένους, οι οποίοι θα ασχολούνται απ’ το πρωί ως το βράδυ με τα γεννητικά τους όργανα.
Ζώα που να σέρνονται στο χώμα, χωρίς ιδανικά και αξίες, χωρίς Χριστό και Πατρίδα.

Κι εδώ δεν μπορεί κανείς να μην επικαλεσθεί τον Βλαδίμηρο Πούτιν, ο οποίος έκανε το μεγάλο καλό να πετάξει έξω από την χώρα του όλες αυτές τις ξενόφερτες ΜΚΟ των κατακτητών που ως δούρειοι ίπποι έχουν ως σκοπό να ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, το πνεύμα του, την ψυχή του, την ανδρεία του, την θέλησή του, για να μην μπορεί να αντισταθεί σε τίποτα.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εμάς, παρά να ανατρέψουμε αυτήν την αρρωστημένη κατάσταση.
Με την βοήθεια του Θεού να το απαιτήσουμε· να το δημιουργήσουμε· να το χτίσουμε.


ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Πηγή: ΤΑΣΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas