Η Νο1 άσκηση που καίει θερμίδες και χαρίζει μακροζωία!!!


Η σωματική δραστηριότητα γίνεται παντού, χωρίς εξοπλισμό και αδυνατίζει. Αρκεί να σηκωθούμε από τον καναπέ, να βάλουμε παπούτσια και να την εντάξουμε στην καθημερινότητά μας!

Και ποιος δε θα ήθελε να χάσει βάρος χωρίς να πατήσει το πόδι του στο γυμναστήριο! Κι όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς, εάν απλώς βάλουμε τα παπούτσια μας και βγούμε για περπάτημα, θα μπορούσαμε εύκολα να κάψουμε μερικές θερμίδες παραπάνω και χωρίς τη συμβολή ενός γυμναστή.

«Θα συνιστούσα το περπάτημα για όσους ψάχνουν έναν έξυπνο τρόπο για να κινηθούν και να κάψουν θερμίδες με έναν τρόπο χαμηλότερης έντασης» επισημαίνει η προπονήτρια Jodie McKnight.

Μετά από 30 λεπτά περπάτημα, ένας άντρας μπορεί να κάψει 159 θερμίδες, οι οποίες γίνονται 189 μετά από έντονο περπάτημα, ενώ αντίστοιχα μια γυναίκα καίει 133 θερμίδες μετα από μισάωρο περπάτημα,  που αυξάνονται σε 175 όταν το περπάτημα είναι έντονο.

Το περπάτημα δεν είναι καλό μόνο για την καύση θερμίδων και την απώλεια βάρους – είναι επίσης εξαιρετικό για την καρδιαγγειακή και ψυχική υγεία.


ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Πηγή: ygeiamou.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas