Πάντρεψε τον γιο του ,ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, στις 26/5/2023, , ο πρώην Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας!

 



Ένας εντυπωσιακός γάμος με εκατοντάδες καλεσμένους, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Μαΐου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Γιώργος Καραμαλάκης γιος του Αρχηχού της Ελληνικής Αστυνομίας, Μανώλη Καραμαλάκη παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που είχαν στήσει σε κτήμα στην περιοχή Αρχάνες του Ηρακλείου. 


Πολιτικοί όπως ο βουλευτής Ρεθύμνου της Ν.Δ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης και αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσαν το παρών στο γάμο αλλά και τη βάπτιση του ενός έτους γιου τους. 
Οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τους 4.000, ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 


Τα μέλη του Ομίλου Βρακοφόρων Ρεθύμνου ξεσήκωσαν τους καλεσμένους με τα εντυπωσιακά χορευτικά τους! 
Οι καλεσμένοι του ζεύγους γεύτηκαν παραδοσιακά εδέσματα με βασικό το διάσημο αντικριστό,  βραστό χοιρινό με σέλινο, διάφορα είδη τυριών, ποικιλία κρασιών, πάρα πολλά ορεκτικά και το κρητικό γαμοπίλαφο! 

Στη φωτογραφία από αριστερά  ο διοικητής εκπαιδευτικού έτους Α/Β Ξενικάκης Εμμανουήλ, ο υποδιοικητής της σχολής Αστυνομικός Υποδιευθυντής Μπαλάσης Γεώργιος και η γραμματέας εκπαιδευτικού Υ/Α. Σαρρή Ιωάννα
Στη φωτογραφία από αριστερά ο διοικητής εκπαιδευτικού έτους Α/Β Ξενικάκης Εμμανουήλ, ο υποδιοικητής της σχολής Αστυνομικός Υποδιευθυντής Μπαλάσης Γεώργιος και η γραμματέας εκπαιδευτικού Υ/Α. Σαρρή Ιωάννα


Ο Γιώργος Καραμαλακης είναι ο διοικητής ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο και ιδιαίτερα συμπαθής στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομιας!  Ένας αξιωματικός που χαίρει εκτίμησης στην τοπική κοινωνία!

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas