Οι Βασιλείς επιστρέφουν



Ο Πρίγκιπας Παύλος έχει σπίτι στο Λονδίνο, αλλά η μόνιμη κατοικία του είναι στη Νέα Υόρκη

Ο διάδοχος του θρόνου Παύλος και η διάδοχος πριγκίπισσα Marie-Chantal της Ελλάδας πρόκειται να μετακομίσουν στην Αθήνα, ισχυρίζεται η δημοσιογράφος Stephanie Bridger-Linning.

Ο 55χρονος πρίγκιπας – που έχει πέντε παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της λαμπερής πριγκίπισσας Ολυμπίας με τη σύζυγό του, την αγέραστη πριγκίπισσα Princess Marie-Chantal – οδήγησε χθες τους πενθούντες στην κηδεία του πατέρα του στην Αθήνα, στην οποία παρευρέθηκαν μέλη της βασιλικής οικογένειας από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της πριγκίπισσας Άννας, ο βασιλιάς Felipe VI και η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας, και ο βασιλιάς Willem-Alexander και η βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας.

Λόγω της αλληλοσυνδεόμενης φύσης των βασιλικών οικογενειών, πολλοί από τους μονάρχες που ήταν παρόντες έδιναν το τελευταίο αντίο σε έναν συγγενή, καθώς και σε έναν φίλο.

Ο Πρίγκιπας Παύλος έχει σπίτι στο Λονδίνο, αλλά η μόνιμη κατοικία του είναι στη Νέα Υόρκη. Ήδη βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης κατοικίας στην Αθήνα και τους επόμενους μήνες θα εγκατασταθεί μόνιμα στην πρωτεύουσα.

Η λαμπερή ελληνική οικογένεια ζούσε προηγουμένως σε μια έπαυλη του 18ου αιώνα στο Λονδίνο και διατηρεί στενή σχέση με τη Βρετανία και την πρωτεύουσα της (η οποία είναι επίσης η πόλη όπου γεννήθηκε η Marie-Chantal).

Έχουν επίσης ζήσει σε ένα αρχοντικό του 1913 σε μια αποκλειστική διεύθυνση του Μανχάταν που κάποτε ανήκε στους γονείς της Marie-Chantal: τον Robert Miller, τον ιδρυτή της αλυσίδας Duty Free DFS, και τη σύζυγό του από τον Ισημερινό, María Clara ‘Chantal’ Pesantes Becerra.


Μαζί με τις αδερφές της – Pia, πρώην σύζυγο του Christopher Getty και την Alexandra πρώην σύζυγο του Prince Alexander von Fürstenberg η Marie-Chantal ήταν η από τα πιο περιζήτητα κορίτσια για να παρευρεθεί σε πάρτι και δημόσιες εκδηλώσεις,  στις δεκαετίες του 1980 και του 1990 προτού βρει τον της έρωτα της στο πρόσωπο του Πρίγκιπα Παύλου ο οποίος ήταν μεγαλύτερος γιος και το δεύτερο παιδί του τέως βασιλιά της Ελλάδας.

   

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas