Η ΟΜΙΛΙΑ της ΗΜΕΡΑΣ, που ΕΠΕΛΕΞΕ το ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ, ΣΗΜΕΡΑ 19-3-2022 για ΕΣΑΣ!



ΑΦΙΕΡΩΣΗ 40 ημερών μέχρι το ΠΑΣΧΑ - λίγα λόγια και μια προσευχή


Υπάρχει ένα κάλεσμα από το Άγιο Πνεύμα προς την Εκκλησία του Ιησού Χριστού για αυτό τον καιρό - συγκεκριμένα για τις 40 ημέρες μέχρι το Πάσχα φέτος.

Ο Κύριος μας καλεί σε καθημερινή προσευχή και σε νηστεία/νηστείες με στόχο την απελευθέρωση της δύναμης του Θεού για υπερφυσικές δυνάμεις και θεραπείες σε ευρεία κλίμακα και μέσα από το κήρυγμα του Ευαγγελίου.

Το κάλεσμα αυτό δεν χρειάζεται κεντρική οργάνωση ή κάποιον που το κατευθύνει ή το διοικεί με κάποιο τρόπο. Χρειάζεται ανθρώπους προσευχής που να ανταποκριθούν και να πουν: ΝΑΙ Κύριε, θέλω κι εγώ να προσεύχομαι για να γίνει το δικό Σου έργο και στη δική μου χώρα! 

Πιστεύω ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά σε μια έκχυση δυνάμεων και θεραπειών στη χώρα μας.

Πιστεύω ότι το Άγιο Πνεύμα τώρα λέει προς την Εκκλησία: Πιστέψτε και προσευχηθείτε γιατί ήλθε η ώρα. Αυτό που ο Θεός θέλει να κάνει, μας καλεί να προσευχηθούμε για να γίνει. Ο Κύριος μας ζητά να πιστεύουμε, να προσευχόμαστε, και να συνεργαστούμε μαζί Του, ώστε αυτό που θέλει να κάνει, να το κάνει μέσα από εμάς που πιστεύουμε, και είμαστε έτοιμοι για να μας χρησιμοποιήσει.

Έχουμε σοβαρούς λόγους να πιστεύουμε, να προσευχόμαστε, να νηστεύουμε και να κράζουμε στον Κύριο για αυτές τις 40 ημέρες, ώστε με το φετινό Πάσχα να έλθει μια έκχυση του Αγίου Πνεύματος ώστε να γίνει η μετάβαση στην πνευματική διάσταση της Ελλάδας και να αρχίσουμε να βιώνουμε θεραπείες και δυνάμεις, υπερφυσικά σημεία και τεράστια, που ακολουθούν το κήρυγμα του Ευαγγελίου.

Ο Κύριος θέλει να πιστέψουμε για μια δυναμική κίνηση του Αγίου Πνεύματος, να προετοιμαστούμε αλλά και να τη φέρουμε μέσα από τις προσευχές μας και τις νηστείες μας. Επιπλέον έχουμε ανάγκη από στρατηγικές προσευχές ώστε να προσευχόμαστε στοχευμένα για να παραμεριστούν και τα τελευταία εμπόδια, ώστε να ανοιχτεί ο δρόμος και να έλθει η διάνοιξη της πνευματικής ατμόσφαιρας που ήταν κλειστή μέχρι τώρα.

 

Το Άγιο Πνεύμα μας έχει μιλήσει με διάφορους τρόπους για αυτό που θέλει να κάνει. Μια αδελφή, η Σοφία Κ, έλαβε τον εξής λόγο:

 

"Έρχομαι και θα δείτε τη Δόξα Μου, έρχομαι να κάνω ανταπόδοση στην πιστότητα σας. Καθαριστείτε και να είστε έτοιμοι, γεμίστε από Εμένα. Μείνετε άγρυπνοι φρουροί στις επάλξεις. Γρηγορείτε, αγρυπνείτε, γιατί Εγώ Έρχομαι και θέλω να είστε έτοιμοι για να δείτε τη Δόξα Μου."

 

Όποιος θέλει να την ακούσει, μπορεί να δει αυτό το βίντεο:



Προφητικός Λόγος από τη Σοφία & κάλεσμα 40 ημερών επαγρύπνησης


 

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas