Αυτή τη συνταγή θα τη λατρέψεις. Για την πικάντικη της γεύση, για τη μπαχαράτη της αίσθηση και φυσικά για τις πολύχρωμες πιπεριές που την κάνουν πιο νόστιμη από ποτέ!
Συστατικά
1 1/4 κουτ του γλυκού ζωμό κοτόπουλου
2 κουτ. φυτικό λάδι
6 μεγάλα μπούτια κοτόπουλου
1 1/2 κουτ. χοντρό αλάτι
3/4 κουτ. της σούπας φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3 μεσαίες πολύχρωμες πιπεριές
1/2 μέσο γλυκό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
Τρόπος Μαγειρέματος
Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Ζέστανε το λάδι σε τηγάνι σε μέτρια-υψηλή φωτιά.
Πασπάλισε το κοτόπουλο με αλάτι και πιπέρι.
Βάλε το κοτόπουλο στο τηγάνι και μαγείρεψε για 10 λεπτά και από την κάτω πλευρά και άλλα 4 από την άλλη μέχρι να γίνει τραγανό.
Βάλε το κοτόπουλο σε ένα πιάτο.
Σόταρε τις πιπεριές και τα επόμενα 2 συστατικά για 3 λεπτά.
Βάλε το κοτόπουλο πάνω από τις πιπεριές και ψήσε στο φούρνο για 10 λεπτά.
Πηγή:tlife.gr
Δημοσίευση σχολίου