ΚΙΝΑΛ: Η επόμενη μέρα για το νέο αρχηγό

ΚΙΝΑΛ: Η επόμενη μέρα για το νέο αρχηγό - Σε αναζήτηση ενότητας μετά τη σύγκρουση

Ως διαφαινόμενος νικητής, σύμφωνα με το ποσοστό και τις ψήφους που έλαβε την προηγούμενη Κυριακή, όλα δείχνουν ότι ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης (αριστερά) θα είναι ο έκτος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο δεύτερος του ΚΙΝΑΛ.

Με εκατέρωθεν εσωκομματικές βολές ολοκληρώνεται η προεκλογική εκστρατεία για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη, που έκοψε πρώτος το νήμα της πρώτης Κυριακής και του Γιώργου Παπανδρέου, που έφτασε δεύτερος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων. 

Η εβδομάδα κύλισε με «ενδοπασοκική κόντρα» και διενέξεις ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα. Κορυφαία στιγμή οι καταγγελίες του Γιώργου Παπανδρέου προς την Επιτροπή Εκλογών για πληροφορίες που περιήλθαν στον ίδιο σχετικά με προβλήματα στην εκλογική διαδικασία, γεγονός που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Η τακτική του Νίκου Ανδρουλάκη στην αρχή ήταν χαμηλοί τόνοι και δεν απαντούσε «επί της ταμπακιέρας». Επίσης δεν απαντούσε στις αιτιάσεις του κ. Παπανδρέου περί ανανέωσης ιδεών και όχι ηλικίας αλλά και για το γεγονός ότι αν εκλεγεί πρόεδρος στο ΚΙΝΑΛ η παράταξη δεν θα έχει τον αρχηγό της στη Βουλή. Τον χαρακτήρισε επιπλεόν «άκαπνο». Παρ' όλα αυτά, ο κ. Ανδρουλάκης απέφευγε συστηματικά να σηκώσει το γάντι που του έριχνε συνεχώς ο Γιώργος Παπανδρέου. Ακόμη και στα debate που αναζητούσε ο κ. Παπανδρέου αντίθετα από την προηγούμενη εβδομάδα που δεν παρέστη, ο κ. Ανδρουλάκης δεν απαντούσε. Δεν ήθελε να δώσει την παραμικρή αφορμή για να διασαλευτεί η ενότητα του κόμματος που άφησε ως παρακαταθήκη η Φώφη Γεννηματά.

 

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

  Πηγή: cnn.gr/

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas