Μια πολύ όμορφη ιστορία, που έγινε virial , 90χρονη γιαγιά πιλότος πέταξε για τελευταία φορά στους αιθέρες!


90χρονη γιαγιά πιλότος πέταξε για τελευταία φορά στους αιθέρες και έγινε virial ,
όπως περιγράφει ο  
eleftherostypos.gr

Viral #1: 90χρονη πρώην πιλότος πετά για μια τελευταία φορά!

Ένας νεαρός πιλότος από το Νιου Χάμπσαϊρ των ΗΠΑ βοήθησε μια ηλικιωμένη γυναίκα να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να πιλοτάρει αεροπλάνο για μια τελευταία φορά.

viral

Η συμπαθέστατη 90χρονη ήταν πιλότος στα νιάτα της, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της και η προχωρημένη της ηλικία δεν της επέτρεπαν πια να ασκεί συχνά την αγαπημένη της ασχολία.

viral

Με τη βοήθεια του νεαρού πιλότου, η γυναίκα βρέθηκε στους αιθέρες για μια ακόμη φορά. Ο νεαρός πιλότος μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από την πτήση με τους φίλους του στο Facebook και το όμορφο περιστατικό έγινε σύντομα viral. Η ίδια η γυναίκα φαίνεται επίσης να το χάρηκε πολύ:

#2: Οδηγοί περνούν την ώρα τους στο φανάρι παίζοντας «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί»

Δυο οδηγοί από την Αϊόβα των ΗΠΑ βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο να περάσουν την ώρα τους, όταν τους έπιασε κόκκινο φανάρι. Το βίντεο έγινε viral στο YouTube και σχολιάστηκε από δεκάδες χρήστες, που επαινούν την ωραία ιδέα και, πάνω απ’ όλα την καλή και…ειρηνική διάθεση των δύο οδηγών:

#3: Ένα κοπάδι από γαλοπούλες-φαρσέρ

Ποιος να το περίμενε ότι οι…γαλοπούλες θα είχαν αίσθηση του χιούμορ! Μια ρεπόρτερ έκανε μετάδοση από μια φάρμα με γαλοπούλες, όταν μια από αυτές την τσίμπησε στα… οπίσθια. Αυτό που ακολούθησε πρέπει να το δείτε μόνοι σας. Παρακολουθήστε το viral βίντεο με τον ήχο ανοιχτό:

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas