Γλάρος πέφτει με μεγαλη ταχύτητα στο πρόσωπο νεαρής κοπέλας!

 



Περισσότερο φόβο ένιωσε παρά κακό έπαθε, το κορίτσι τραυματίστηκε μόνο ελαφρά στο πρόσωπο. Το βίντεο έγινε όμως viral στα κοινωνικά δίκτυα.

Ένα 13χρονο κορίτσι, που θέλησε να διασκεδάσει  σε λούνα πάρκο  στο Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών, συγκρούστηκε βίαια με έναν γλάρο. Ηταν μια μέρα που δεν θα ξεχάσει η 13χρονη Κάιλι  Χόλμαν. Με τη φίλη της Τζόρτζια Ριντ, η Κάιλι μπήκε στο
“SpringShot” – έναν «καταπέλτη» που ρίχνει τους επιβάτες στον αέρα με ταχύτητα μεγαλύτερη από 120 χλμ την ώρα.

Ξαφνικά, ένας γλάρος πέφτει στο πρόσωπο της Κάιλι Χόλμαν. “Ένα πουλί με χτύπησε στο πρόσωπό ! Ένα πουλί με χτύπησε στο πρόσωπό ! Ω Θεέ μου!” ακούγεται στο βίντεο. Εκείνη τη στιγμή η φίλη της δεν κατάλαβε τίποτα. Ο γλάρος έμεινε πανω στο πρόσωπο της Καΐλι λίγα δευτερόλεπτα, ο χρόνος να συνέλθει και να πετάξει ξανά.

” Όταν απογειωθήκανε με τον καταπέλτη , τότε είδα τον γλάρο. Πήγαινε προς την αντίθετη κατεύθυνση, μετά γύρισε και με χτύπησε στο πρόσωπο”, θυμάται το κορίτσι, μιλωντας στο δίκτυο ABC Chicago. Περισσότερο φόβο ένιωσε παρά κακό, το κορίτσι τραυματίστηκε μόνο ελαφρά στο πρόσωπο. Το βίντεο έγινε, όμως viral στα κοινωνικά δίκτυα. 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas