ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕ την ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ, πριν την πετάξει στα βράχια!!!






Φολέγανδρος: Τη χτύπησε πριν τη σπρώξει στα βράχια;

Τα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση δείχνουν ότι ο δράστης είχε χτυπήσει την κοπέλα.

Είχε μώλωπες στο πρόσωπο, συγκεκριμένα στο μάτι. Κάποια θλαστικά τραύματα που δεν ταιριάζουν με την πτώση. Έτσι θεωρείται πολύ πιθανό ο 30χρονος πριν σπρώξει την κοπέλα να την χτύπησε στο πρόσωπο.

                 Θρήνος στην κηδεία της Γαρυφαλλιάς στο Βέλο Κορινθίας

Το άτυχο κορίτσι που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή και με τόσο σκληρό τρόπο κηδεύτηκε χθες το απόγευμα. Οι δικοί της άνθρωποι την αποχαιρέτισαν με λευκά ρούχα και μπαλόνια, ενώ  συγκλόνισε με τον επικηδειο, που εκφώνησε η φίλη της.

«Δεν δολοφόνησες μόνο την Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες την μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια της. Τους έριξε όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν.

Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών», τόνισε, απευθυνόμενη προς τον δολοφόνο της 26χρονης.

Αιτία θανάτου της Γαρυφαλιάς ήταν τελικά ο  ο πνιγμός!

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, από τον 30χρονο σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα της αδικοχαμένης 26χρονης φέρει πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι, ενώ αιτία θανάτου της ήταν ο πνιγμός.

Κατά τις ίδιες πηγές, οι πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι της μαρτυρούν την πάλη που προηγήθηκε, ενώ υπήρξε και πτώση και σύρσιμο στα βράχια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη Γαρυφαλλιά αρχικά ξυλοκοπήθηκε, έχασε τις αισθήσεις της, σύρθηκε αναίσθητη στα βράχια μέχρι που έπεσε στη θάλασσα, κατάπιε νερό και πνίγηκε.

 



Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas