Ποντιακό διάσταση: Σχόλιο του Zafer Şahin στη  Milliyet  υποστηρίζει, κάθε φορά Αρμενίους προσθήκη η γενοκτονία από Πονιά και καλεί στους Τούρκους σε επαγρύπτες.

Η 24η Απριλίου καθιστώντας τα συμπληρώματα της διακήρυξης Μπάιντεν με την ταυτότητα των απαιτήσεων τα ταότα του 1915 ως «αρμενική γενοκτονία». Οι αντιδράσεις στην Τουρκία διαθέτουν εντονότατες. Στο τραπέζι έπεσε το ζήτημα της αμερνικής φύσης βάσης του Ιντζιρλίκ στην Αντάνα με τις φωτογραφίες τουρκικές εφημερίδες να ζητήσω αρχίζω τα δρώμενα χτυπημάτων να χρησιμοποιώ βάσεις.

Ο Ερντογάν σε πανικό ταχύχει να προλάβει να μαζέχες τα ασυμμάζευτα. Μάλιστα σε εμφανίσεις του πέταξε τη δυνατότητα στην διάδρα, διαρώντας στην τσαρική Ρωσία για γενοκτονία Γερμανών και Εβραίων. Αργή συνέχεια φανερώθηκε οπισς του, χωριστά Όπως ο Τούρκος προπαρασκευάζοντας τη λύση του Πατριάρχη της Μόσχας, Κυρίλλου, οδιαπροσθέτου, προσφέρουμε οθωμανικής αρατορίας δεν απαιτείταιιναν γενοκτονίες χριστιανών.

Ως απειλή παρουσιάζεται το θέμα της γενοκτονίας στον τουρκικό Τύπο. Άρθρο του Zafer Şahin, στις 27 Απριλίου 2021, στη Milliyet υποστηρίζει, ότι μετά τους Αρμενίους σειρά έχει η γενοκτονία των Ποντίων. Το άρθρο τιτλοφορείται ως «Στη συνέχεια το ψέμα του Πόντου» και καλεί τους Τούρκους σε επαγρύπνιση.

Ποντιακό ζήτημα: Σχόλιο του Zafer Şahin στη Milliyet υποστηρίζει, ότι μετά τους Αρμενίους σειρά έχει η γενοκτονία των Ποντίων και καλεί τους Τούρκους σε επαγρύπνιση.

Η 24η Απριλίου αποτελεί ιστορική μέρα λόγω της διακήρυξης Μπάιντεν με την οποία αναγνωρίζονται τα γεγονότα του 1915 ως «αρμενική γενοκτονία». Οι αντιδράσεις στην Τουρκία ήταν εντονότατες. Στο τραπέζι έπεσε το θέμα της αμερνικανικής βάσης του Ιντζιρλίκ στην Αντάνα με τις τουρκικές εφημερίδες να ζητούν μέσω πρωτοσέλιδων χτυπημάτων να κλείσουν οι βάσεις.

Ο Ερντογάν σε πανικό τρέχει να προλάβει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Μάλιστα σε δήλωσή του πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα, κατηγορώντας την τσαρική Ρωσία για γενοκτονία Γερμανών και Εβραίων. Αργότερα όμως φανερώθηκε ο σκοπός του, αφού φαίνεται πως ο Τούρκος πρόεδρος προκάλεσε τη δήλωση του Πατριάρχη της Μόσχας, Κυρίλλου, ο οποίος υποστήριξε, ότι επί οθωμανικής αυτοκρατορίας δεν έγιναν γενοκτονίες χριστιανών.

Για τα απίστευτης ωμότητας εγκλήματα του εναντίον άμαχων ο Τοπάλ Οσμάν έμεινε γνωστός ως ύαινα ή σφαγέας του Πόντου.

Ως απειλή παρουσιάζεται το θέμα της γενοκτονίας στον τουρκικό Τύπο. Άρθρο του Zafer Şahin, στις 27 Απριλίου 2021, στη Milliyet υποστηρίζει, ότι μετά τους Αρμενίους σειρά έχει η γενοκτονία των Ποντίων. Το άρθρο τιτλοφορείται ως «Στη συνέχεια το ψέμα του Πόντου» και καλεί τους Τούρκους σε επαγρύπνιση.

 

«Η άποψη των ΗΠΑ για τους ισχυρισμούς των Αρμενίων περί της αποκαλούμενης γενοκτονίας δεν είναι μία εξέλιξη που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν. Επόμενο βήμα του αρμενικού λόμπι θα είναι αποζημιώσεις από την Τουρκία. Δεν είναι μυστικό, ότι απώτερος σκοπός τους είναι η διεκδίκηση εδαφών.

Η ταχύτατη στήριξη της δήλωσης Μπάιντεν από την πολιτική πτέρυγα του PKK (εννοεί το Κόμμα της Δημοκρατίας των Λαών, HDP), δείχνει, ότι αυτό είναι το μακρόπνοο σχέδιο στο μυαλό τους. Όσοι θέλουν να μας επιβάλλουν νέα συνθήκη των Σεβρών δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά. Υπάρχουν επίσης ισχυρισμοί για την αποκαλούμενη «Γενοκτονία των Ποντίων».

Η Ελλάδα από το 1981 προσπαθεί να διατηρήσει στη διεθνή ατζέντα αυτό το ζήτημα. Στις 19 Μαΐου 1994 με απόφαση που έλαβε το ελληνικό κοινοβούλιο καθιέρωσε τη 19 Μαΐου ως «Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου».

Έστησαν «Μνημείο Γενοκτονίας» ακριβώς απέναντι από το σπίτι του Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη. Προσπάθησαν ακόμα, πριν από δύο χρόνια, να οργανώσουν επιτροπή για την «100ή επέτειο της γενοκτονίας του Πόντου» στην Άγκυρα.

Όπως οι Αρμένιοι ονειρεύονται μια «Μεγάλη Αρμενία» έτσι και οι Έλληνες έχουν όνειρο τη δημιουργία ενός «Ελληνικού Κράτους Πόντου», το οποίο εκτείνεται από την Κασταμονή έως τον Αρτβίν και καλύπτει 13 επαρχίες. Περίπου 400 ποντιακοί σύλλογοι λειτουργούν στις ΗΠΑ, την ΕΕ, τον Καναδά και τη Ρωσία, οι οποίοι αναπαράγουν συνεχώς το ψέμα ότι «οι Τούρκοι σκότωσαν μέσα σε 40 χρόνια 300 χιλιάδες Έλληνες σε 13 επαρχίες».

Η υποστήριξη του Μπάιντεν στο αρμενικό λόμπι για το ψέμα γενοκτονίας αναπόφευκτα θα εμφανίσει την όρεξη του ελληνικού λόμπι. Παρόλα αυτά, η πραγματική εμφάνιση που δημιουργούνται με τα συμπληρωματικά στοιχεία, τα ο Πρότυπα των χρηστών που αναφέρθηκαν στην Κωνσταντινούπολη ως «Κωνσταντινούπολη» σε διάφορες σελίδες. Οι Έλληνες ανοίγουν καταθέτες για τα λεγόμετρα Χρήστες προορισμού γενοκτονίας με τους πολίτη με τα τηλέφωνά μου για να διαχθούν στα κοινοβούλια διαμορφώνονται, κάθε φορά και από τους αρχίτες. Η φερόμενη γενοκτονία του Πόντου διακρίσεις απειλή για την Τουρκία. Διαμέτρηση εφαρμογών », αναλύονται κάθε χρόνο σε συναντήσεις μετάφραση.

Πριν προχωρεί στο επόμενο ζήτημα που σχολιάζει στην αρθρογραφία του, εφοδιασμένο, να ο ιμπεριαλισμός επιστρέφει στην Τουρκία 100 χρόνια μετά. «Ω ωφέλιμο να εν ενδύματα και σε επαγρύπνιστρα», ανατρέξτε στο μήνυμά του.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas