ΒΌΜΒΑ “μεγατόνων” του Πατήρ Στυλιανού Καρπαθίου: Η Ιερά Σύνοδος εξαπατήθηκε από την Επιτροπή Βιοηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος σχετικά με τα εμβόλια !

 


«Βόμβα» Πατήρ Στυλιανού Καρπαθίου…

Στο ανατρεπτικό δελτίο του «Alert TV» παρευρέθηκε χθες ο Πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου ο οποίος πραγματοποίησε μία δήλωση μεγατόνων λέγοντας πώς Ιερά Σύνοδος έπεσε θύμα παραπληροφόρησης.

Συγκεκριμένα, ο πατήρ Στυλιανός κάνει λόγο για κείμενο της Ιεράς Συνόδου (12-13/01) στο οποίο όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφέρει έχει γίνει «κοπτο-ραπτική».

“Το κείμενο προήλθε από την North Dakota Health, το οποίο παρέλαβε η Επιτροπή βιοηθικής, το έδωσε στην Ιερά Σύνοδο η τελευταία του εξέδωσε στον ελληνικό λαό ως δικό της κείμενο.

Δηλαδή, η North Dakota Health λέει το εξής:

Τα εμβόλια της Moderna και της Pfizer δεν απαιτούν τη χρήση εμβρυϊκών κυτταρικών σειρών (ανθρώπινων κυτταρικών σειρών) και συνεχίζει αναφέροντας ότι παρόλα αυτά χρησιμοποιήθηκαν ανθρώπινες εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές.

Η Επιτροπή βιοηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος, πήρε το πρώτο κομμάτι που αναφέρει ότι δεν απαιτούνται ανθρώπινες κυτταρικές σειρές, γνωστοποίησε στην Ιερά Σύνοδο ότι αυτή είναι ολόκληρη αλήθεια και απέκρυψε το ότι χρησιμοποιήθηκαν ανθρώπινες κυτταρικές σειρές παρά το γεγονός ότι δεν απαιτούνται.

Συνεπώς η επιτροπή βιοηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος ακρωτηρίασε το αρχικό κείμενο της North Dakota Health το έδωσε στην Ιερά Σύνοδο και αυτή τη στιγμή η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου περί των εμβολίων δεν είναι τίποτα άλλο από την αντιγραφή του Γραμματικού της North Dakota Health.”

«Υπάρχει απάτη της επιτροπής βιοηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος προς την Ιερά Σύνοδο» κατέληξε, ενώ δεν δίστασε να κατονομάσει και τον υπαίτιο της όλης κατάστασης σε ότι αφορά την επιλεκτική διάθεση για το κείμενο που παρέλαβε στα χέρια της η Ιερά Σύνοδος από την Επιτροπή και τον Πρόεδρο της, Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο.

Δείτε το απόσπασμα από το Δελτίο του «Alert Tv»:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas