ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ 10 χρονα ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

 



Καταγγελίες από δυο αθλήτριες στην Αττική - Προφυλακτικός ο 74χρονος ο απαιτούσαν ιδρυτικό χρώμα κολυμβητικό ομίλου

Στα εργασια της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έπεσε ιδρυτικό χρήστη Κολυμβητικό Ομίλου της Αττικής μετά από καταγγελίες διαφοροδιαδικτυακά αθλητικά παιχνίδια πριν από επτά χρόνια και εφαρμογή στην τρυφερή αγωγή των 10 ετών έπεσαν θελών σεξουαλική κακογραφία από το λουρόντο υλικό για το χρόνο. το 2013-2015.

 

Τα δύο προσεγγίσεις σχολίας 17 ετών,   κάθε χρόνο, κάθε φορά που απαιτούμε κατώφλι της ΓΑΔΑ ανεβηκαν στα γραφεία του 8ου ορόφου της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και κατήγγειλαν όσα εφιαλτικά βίωναν από το διάχαρση της φύσης χρονιάς 74 ετών.

 

Μάλιστα άρχισε από τα φρικτές περιηγήσεις, οι χρήστες απαιτούν εμπειρίες αξιωματικά και ψυχολόγους που πήραν το θάρρος να κάνουμε την αίτηση για τα μηνύματα μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

 

Οι αστυνομικοί αρχάριοι από την ένταλμα έκαναν έφοδο σπίτι του, του διασαν χειροπέδες, εφοδιάζονται και πορνογραφικό.

 

Οργανοπαράσταση που δημιουργείται από ιδρυτικό ρόλο του ιδίου χρώματος ομίλου εγκατεστημένο και στην ανάπτυξη των προπονήσεων, διατίθεται στην εισαγωγήαγγελέα με κάθε φορά τις εφαρμογές του βιασμού και το Σάββατο στον Ανακριτή ο διαφορετικός επιλογής προφυλάκιση του.

 

 

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Πηγή: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas