ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ να ΜΑΘΕΤΕ για την ΑΡΠΑΓΗ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

 



 

Η Αγία Γραφή διδάσκει ότι στις έσχατες μέρες, προτού έρθει ο Χριστός μαζί με όλους τους αγίους Του για να βασιλεύσει σ' αυτή τη γη για 1000 ολόκληρα χρόνια (Αποκάλυψη 20:1-7), ο Κύριος μας θα πάρει τους δικούς Του, θα τους ΑΡΠΑΞΕΙ για τον Ουρανό, για να τους προφυλάξει από τα κακά που θα συμβούν σε όλο τον κόσμο όταν θα βασιλεύει επάνω στη γη ο αντίχριστος τα τελευταία 3,5 χρόνια (42 μήνες). Είναι κάτι παρόμοιο όπως συνέβηκε με τον Νώε πριν τον κατακλυσμό, όταν ο Νώε μπήκε μέσα στην κιβωτό μαζί με την οικογένεια του.

ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ!

Να τι λέει ο Λόγος του Θεού γι' αυτό το θέμα:

Α Θεσσαλονικείς 4:13​-18

13 ΔΕΝ θέλω, μάλιστα, να αγνοείτε, αδελφοί, για όσους έχουν κοιμηθεί, για να μη λυπάστε, όπως και οι υπόλοιποι, που δεν έχουν ελπίδα. 

14 Επειδή, αν πιστεύουμε ότι ο Ιησούς πέθανε και αναστήθηκε, έτσι και ο Θεός, αυτούς που κοιμήθηκαν με πίστη στον Ιησού, θα τους φέρει μαζί Του.

15 Επειδή, σας λέμε τούτο διαμέσου του Λόγου τού Κυρίου, ότι εμείς που ζούμε, όσοι απομένουμε στην παρουσία τού Κυρίου, δεν θα προλάβουμε αυτούς που κοιμήθηκαν· 

16 δεδομένου ότι, ο ίδιος ο Κύριος θα κατέβει από τον Ουρανό με πρόσταγμα, με φωνή αρχαγγέλου, και με σάλπιγγα Θεού, κι αυτοί που πέθαναν εν Χριστώ θα αναστηθούν πρώτα·

17 έπειτα, εμείς που ζούμε, όσοι απομένουμε, ΘΑ ΑΡΠΑΧΤΟΥΜΕ μαζί τους, ταυτόχρονα, με σύννεφα σε συνάντηση του Κυρίου στον αέρα· και έτσι, θα είμαστε πάντοτε μαζί με τον Κύριο.

18 Λοιπόν, παρηγορείτε ο ένας τον άλλον μ' αυτά τα λόγια.

Δόξα στον Κύριο μας!

ΑΚΟΥΣΤΕ την  υπέροχη ομιλία  και θα σας λυθούν όλες οι απορίες  με  ομιλητή τον Μιχαλάκη Πουλλαίδη και τίτλο:
Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ 




ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas