Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ της ΗΜΕΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 19-1-2021, που ΕΠΕΛΕΞΕ για ΕΣΑΣ το ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

 



Είναι βέβαιο πως βρισκόμαστε στις έσχατες μέρες
γιατί ο ίδιος ο Ιερός Λόγος του Θεού αναφέρει πως στις έσχατες ημέρες θα  έρθουν καιροί κακοί και όπως αναφέρει στην Επιστελή προς Τιμόθεο Β’ 3:1-5

"Γνώριζε μάλιστα τούτο: ότι στις έσχατες ημέρες θα έρθουν κακοί καιροί, επειδή οι άνθρωποι θα είναι φίλαυτοι, φιλάργυροι, αλαζόνες, υπερήφανοι, βλάσφημοι, απειθείς στους γονείς, αχάριστοι, ανόσιοι, άσπλαχνοι, ασυμφιλίωτοι, συκοφάντες, ακρατείς, άγριοι, αφιλάγαθοι, προδότες, προπετείς, τυφλωμένοι από εγωισμό, περισσότερο φιλήδονοι παρά φιλόθεοι, ενώ μεν έχουν μορφή ευσέβειας, όμως έχουν αρνηθεί τη δύναμή της. Και αυτούς απόφευγέ τους."





Γι αυτό ο λαός του Θεού πρέπει:
Να μελετά το Λόγο του Θεού
 Να έχει γόνατα στην προσευχή
στην λατρεία & την Δοξολογία
και να  έχουμε προσωπικές σχέσεις με τα αδέλφια
άνευ όρων ΑΓΑΠΗΣ.

 Ακούστε την  υπέροχη  ΟΜΙΛΙΑ με τον Τίτο Βραχνό,
kαι ένα θαυμάσιο ύμνο που το μελοποίησε ο Γιάννης Γαρδέλλης σε στίχους 
της ΕΦΗ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ.









ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

 

1 σχόλιο :

  1. Στις έσχατες ημέρες μας λέγει ο Λόγος του Θεού ότι θα είναι "χαλεποί καιροί" και οι άνθρωποι θα είναι γεμάτοι από αμαρτωλά έργα, αλλά "...όπου υπερπερρίσεψε η ΑΜΑΡΤΙΑ, εκεί υπερπερίσσεψε και η ΧΑΡΗ του Θεού". Η εκκλησία θα πρέπει να λάβει θάρρος και δύναμη και να προσβλέπει την επερχόμενη δόξα της, γιατί ή δόξα του "έσχατου οίκου" (της εκκλησίας των εσχάτων καιρών, της εκκλησίας της αρπαγής), δεν μπορεί να συγκριθεί με τη δόξα του "πρώτου οίκου" (της πρώτης αποστολικής εκκλησίας). Είμαστε πολεμιστές που βρισκόμαστε στην γραμμή της μάχης και η νίκη ανήκει στον Κύριο Ιησού γιατί Αυτός είναι ο αρχιστράτηγος των δυνάμεων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas