Το ΚΗΡΥΓΜΑ της ΗΜΕΡΑΣ , ΣΗΜΕΡΑ, 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020, που ΕΠΕΛΕΞΕ το ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ για ΕΣΑΣ!

                                   

Όσοι από μας δεχτήκαμε τον Ιησού ως προσωπικό μας Σωτήρα και Τον βάλαμε Κύριο της ζωή μας και αναγεννηθήκαμε με τη χάρη του Θεού (Ιωάννης 1:12-13, Ρωμαίους 10:9), ο Λόγος του Θεού πραγματικά είναι η ζωή μας. Μέσα από τον Λόγο γνωρίζουμε καλύτερα τον Θεό μας και το τι έκανε για μας ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός με τη θυσία Του!

Λέει ο Λόγος του Θεού: "Γιε μου, πρόσεχε στις ρήσεις Μου· στρέφε το αυτί σου στα λόγια Μου. Ας μη απομακρυνθούν από τα μάτια σου· φύλαγε τα μέσα στην καρδιά σου· επειδή, είναι ΖΩΗ σ' εκείνους που τα βρίσκουν αυτά, και ΓΙΑΤΡΕΙΑ σε όλη τους τη σάρκα. Με κάθε φύλαξη φύλαγε την καρδιά σου· επειδή, απ' αυτή προέρχονται οι εκβάσεις τής ζωής"

 (Παροιμίες 4:20-23).

Τα λόγια του Θεού έχουν τη δύναμη και την ικανότητα να αλλάξουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και τον τρόπο που μιλάμε και να μας προετοιμάσουν να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία όλες τις προκλήσεις της ζωής!!!

Ακούστε το υπέροχο κήρυγμα ,που σίγουρα θα σας οικοδομήσει πνευματικά και θα σας μάθει να έχετε ΕΞΟΥΣΙΑ σε κάθε δαιμονική επιρροή στο Παντοδύναμο ΟΝΟΜΑ του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!
Το κήρυγμα αυτό έχει τίτλο:


Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ  με ομιλητή τον  Μιχαλάκη Πουλλαίδη.


                            ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

 


Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas