ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ!



Είδηση “ΒΟΜΒΑ”: Αυτό είναι το πραγματικό αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών – Πρώτος ο Τραμπ

(ΦΩΤΟ)

 

Αυτός είναι ο χάρτης που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αρνούνται να εμφανίσουν…

 

Χάρτης “βόμβα” που δείχνει νικητή τον Ντόναλντ Τραμπ έχει αναρτηθεί σε ηλεκτρονικούς ιστότοπους ενώ δυστυχώς κανένα ΜΜΕ δεν έχει κάνει λόγο γι αυτόν.

 

Σύμφωνα με τον χάρτη η τρέχουσα κατάσταση των προεδρικών εκλογών 2020 είναι η εξής:

 

-Τραμπ 232

-Μπάιντεν 226

-80 εκλογικές ψήφοι σε 7 συγκρουόμενες πολιτείες.

 


Μέχρι στιγμής, αυτά είναι τα αποτελέσματα που αντιστοιχούν στις πολιτείες των ΗΠΑ, παρόλο που τα συστημικά Μέσα ανα τον κόσμο αρνούνται να δημοσιοποιήσουν εν αναμονή μάλιστα της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου.


 

Το δικαστήριο ζήτησε να διαχωριστούν όλα τα ψηφοδέλτια που ελήφθησαν ταχυδρομικώς μετά τις 8: 00:00 στις 3 Νοεμβρίου και να διατηρηθούν «σε ένα ασφαλές και σφραγισμένο εμπορευματοκιβώτιο ξεχωριστά από τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια».

«Όλα τα εκλογικά συμβούλια της κομητείας διατάσσονται, εν αναμονή περαιτέρω διαταγής του Δικαστηρίου, να συμμορφωθούν με τις ακόλουθες οδηγίες που παρέσχε ο Γραμματέας της Κοινοπολιτείας στις 28 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου, δηλαδή, ότι όλα τα ψηφοδέλτια που ελήφθησαν ταχυδρομικώς μετά τις 8: 00:00 στις 3 Νοεμβρίου να διαχωριστούν και να διατηρηθούν «σε ένα ασφαλές και σφραγισμένο εμπορευματοκιβώτιο χωριστό από τα άλλα ψηφοδέλτια», έγραψε o αναπληρωτής δικαστής Samuel Alito στην δικαστική απόφαση την Παρασκευή.

Δείτε τον χάρτη εδώ:

 


ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

 

 

Πηγή:voicenews.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas