ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ του Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 800 ΕΥΡΩ, ΑΝΤΙ 534;



Τα νέα μέτρα παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αποκαλύπτοντας τρία νέα που αφορούν... αμιγώς οικονομικά θέματα.

 

Εκτός από το δεύτερο lockdown, το οποίο περιμέναμε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στην έκτακτη ενημέρωσή του και τρία νέα μέτρα που αφορούν στην οικονομία.

Τρία νέα μέτρα

 

1) Όσοι είναι σε αναστολή για το Νοέμβριο, θα λάβουν ενίσχυση για τον Νοέμβριο (σ.σ. στις αρχές Δεκεμβρίου) 800 ευρώ αντί για 534 ευρώ που ήταν η αρχική αποζημίωση κι αυτό θα είναι πέραν του δώρου Χριστουγέννων.

 

2) Επεκτείνονται κατά 2 μήνες όλα τα επιδόματα ανεργίας μέχρι τον Δεκέμβριο.

 

3) Εφάπαξ ενίσχυση 400 ευρώ σε όλους τους μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους, περίπου 130.000 συμπολίτες μας.

Lockdown επισήμως!

 

“Επανέρχονται τα sms. Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και διανομή φαγητού. Μια σημαντική διαφορά με τον Απρίλιο είναι πως δημοτικά, νηπιαγωγεία και όλα τα σχολεία παραμένουν ανοιχτά. Κλειστά τα γυμνάσια και λύκεια που θα λειτουργήσουν με τηλεκπαίδευση”, είπε επιπλέον ο πρωθυπουργός.

 

Lockdown – Τσιόδρας: «Νοσηλεύονται 1.600 άνθρωποι από ιό που κάνει πνευμονία»! video

 

“Επιλέγω να πάρω δραστικά μέτρα νωρίτερα παρά αργότερα” σημείωσε ακόμη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας πως οι 50 νέες ΜΕΘ που προστίθενται στο Σωτηρία μπορεί να γεμίσουν σε μόλις λίγες μέρες.

 

Τόνισε πως τα μέτρα θα ισχύουν από τος 06:00 το πρωί του Σαββάτου, 07.11.2020 και θα διαρκέσουν για τρεις εβδομάδες, δηλαδή μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Στόχος, όπως είπε, να… σωθεί η περίοδος των Χριστουγέννων και να λειτουργήσει τότε η αγορά κανονικά.



ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

 

Πηγή: eretikos.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas