ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΟΝΟ 4 ΥΛΙΚΑ!


 

Μέθοδος Εκτέλεσης

 

    Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.

    Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ με το σύρμα στη δυνατή ταχύτητα το βούτυρο με τη μαύρη μαλακή ζάχαρη για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει το βούτυρο.

    Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε τα αβγά ένα-ένα περιμένοντας να απορροφηθεί το πρώτο πριν προσθέσουμε το επόμενο.

    Προσθέτουμε το αλάτι, το αλεύρι, και ανακατεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.

    Αποσύρουμε τον κάδο από το μίξερ και με ένα κουτάλι παίρνουμε 1 κ.σ. από το μείγμα και την τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Αφήνουμε κενό ανάμεσα σε κάθε κουταλιά του μείγματος που βάζουμε στο ταψί, γιατί όσο ψήνονται τα μπισκότα θα ανοίγουν.

    Ψήνουμε για 8-12 λεπτά.

    Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και αφήνουμε τα μπισκότα να σφίξουν εντελώς, πάνω σε μια σχάρα, για περίπου 30 λεπτά. Όταν αφαιρέσουμε τα μπισκότα από τον φούρνο θα είναι μαλακά και θα φαίνονται ωμά αλλά όσο κρυώνουν θα σφίγγουν.

    Διακοσμούμε με τη λιωμένη κουβερτούρα.

    Αφαιρούμε τα μπισκότα από τη λαδόκολλα και σερβίρουμε.

 

Tip

 

Αποθηκεύουμε σε βάζα ή σε μπολ κλείνοντας τα αεροστεγώς με μεμβράνη.

 

Διατηρούμε για 5 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

 

Πηγή: akispetretzikis.com

 

 


Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas