NEO ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ!



  Η ΤΟΥΡΚΙΑ, αφού δεν της επιβλήθηκαν οι  κυρώσεις απέκτησε θράσος  ακόμα περισσότερο και ανοίγει το ΒΑΡΩΣΙΟ.
Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και ο λεγόμενος «πρωθυπουργός», Ερσίν Τατάρ, ανακοίνωσαν ότι ανοίγει το παραλιακό μέτωπο των Βαρωσίων την Πέμπτη 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020.

Από πλευράς του ο Τούρκος Πρόεδρος δήλωσε ότι «τα Βαρώσια είναι μέρος της (λεγόμενης) ΤΔΒΚ. Υποστηρίζουμε πλήρως της απόφαση της διάθεσης των ακτών στο κοινό».

Η διάσκεψη παρουσία του ψευδοπρωθυπουργού Ερσίν Τατάρ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 6 Οκτωβρίου.

Ο Τατάρ μετέβη εσπευσμένα το μεσημέρι στην Άγκυρα προκειμένου να παραστεί στην κοινή διάσκεψη. Αναχωρώντας για Άγκυρα ο Τατάρ είπε «σας έχω μια μεγάλη έκπληξη», σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τ/κ Μέσα.

Λίγη ώρα πριν την ανακοίνωση, ο ψευδοπρωθυπουργός ανήρτησε στο Twitter του προκλητική φωτογραφία στην οποία φαίνεται παραλία και έγραψε: «οι καλές μέρες δεν θα έρθουν σε εσάς, αλλά εσείς θα περπατήσετε σε αυτές».
Όπως μεταδίδει η “Καθημερινή Κύπρου”, ο  Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι «το 2019 υποσχεθήκαμε το άνοιγμα του Βαρωσιου και τώρα πραγματοποιούμε το πρώτο βήμα», υπογράμμισε επίσης ότι ανοίγει για τον κόσμο η παραλιακή ζώνη και η Οδός Δημοκρατίας με την επίσκεψη στην περιοχή να είναι δυνατή από την Πέμπτη.

Ο Τούρκος Πρόεδρος από την πλευρά του είπε ότι, «γνωρίζω την σημασία του ανοίγματος του Βαρωσιού για τους τ/κ. Γνωρίζουμε ότι θα ενοχληθούν κάποια κέντρα. Ωστόσο μέχρι σήμερα πάντα οι τ/κ ήταν αυτοί που έκαναν υπομονή. Δυστυχώς δεν υπήρξε αντίκρισμα για αυτήν την υπομονή, Πλέον κατανοητό ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για συνολική λύση. Καιρός για να οικοδομηθεί ένας νέος οδικός χάρτης πάνω στις νέες πραγματικότητες. Το Βαρώσι ανήκει στους τ/κ».

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas