EΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΝΤΛΙΝ!



Εξελίξεις στην υπόθεση Μαντλίν: Τι βρέθηκε στο υπόγειο που έμενε ο βασικός ύποπτος.

Νέες πληροφορίες – σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Μακάν – έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι αρχές ολοκλήρωσαν έλεγχο σε ένα υπόγειο που βρήκαν σε ένα από τα σπίτια που έμενε ό κύριος ύποπτος για την απαγωγή της μικρής, Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Ο καταδικασμένος Γερμανός παιδόφιλος – σύμφωνα με την Daily Star – την περίοδο της εξαφάνισης της Μαντλίν έμενε μεταξύ σε μια μονοκατοικία κοντά στη γερμανική πόλη του Ανόβερου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπήρξαν νέοι ενοικιαστές στο σπίτι από τότε που ο Brueckner εξαφανίστηκε. Εκείνη την εποχή, ο Μπρίκνερ είπε σε γείτονές του ότι ήθελε να μονώσει το υπόγειο που βρισκόταν σε μια μικρή καλύβα η οποία ήταν χτισμένη δίπλα στο σπίτι του.

Η ξύλινη κατασκευή κατεδαφίστηκε μυστηριωδώς αφού ο Κρίστιαν Μπρίκνερ, εγκατέλειψε την κατοικία. Χθες, η αστυνομία τελικά αποκάλυψε το υπόγειο το οποίο είχε μονωθεί με μια τσιμεντένια πλάκα.

Όπως μεταδίδει η Daily Star η αστυνομία φέρετε να ανακάλυψε μέσα σε αυτή ένα παιδικό κουβαδάκι και παλιά πιάτα. Ωστόσο ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τα ευρήματα.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas