ΓΛΥΚΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΔΡΟΣΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!



Γλυκό με πορτοκαλάδα – Απλό, γρήγορο, ελαφρύ και δροσερό γλυκάκι, ότι πρέπει για το καλοκαίρι..


Η Συνταγή είναι από κ. Georgia Chatzimanoli-Grimwood‎ – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.

ΥΛΙΚΆ
3 ΠΑΚΈΤΑ ΜΠΙΣΚΌΤΑ ΠΤΙ ΜΠΕΡ Η ΌΤΙ ΆΛΛΟ ΘΈΛΕΤΕ ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ Η ΟΡΘΟΓΏΝΙΟ ΣΧΉΜΑ!!

ΠΡΏΤΗ ΚΡΈΜΑ
1 ΦΑΚΕΛΆΚΙ ΓΙΩΤΗΣ ΒΑΝΊΛΙΑ ((40 ΓΡ))
550 ML ΓΑΛΑ
4 ΜΕ 5 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΜΕΓ ΖΆΧΑΡΗ
1 ΒΑΝΊΛΙΑ

ΔΕΎΤΕΡΗ ΚΡΈΜΑ
1 ΦΑΚΕΛΆΚΙ ΓΙΩΤΗΣ ΒΑΝΊΛΙΑ ((40 ΓΡ))
550ML ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ
4 ΜΕ 5 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΖΆΧΑΡΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ

ΛΊΓΟ ΓΆΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥΣΚΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΌΤΑ

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΠΕΡΝΟΎΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΆΚΙ ΓΥΆΛΙΝΟ((31×23)) Η ΤΑΠΕΡ
ΒΟΥΤΆΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΌΤΑ ΣΕ ΓΆΛΑ (ΟΧΙ ΠΟΛΥ) ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΎΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΆΤΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΟΥΜΕ!! ((2 ΣΡΩΣΕΙΣ))

ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΚΡΈΜΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΊΓΜΑ ΣΤΑ ΜΠΙΣΚΌΤΑ
ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΠΆΛΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΌΠΟ ((ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΟ ΓΆΛΑ)) ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!! ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΎΤΕΡΗ ΚΡΈΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΆΔΑ ΚΑΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΠΆΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΣΚΌΤΑ
ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΚΑΛΆ ΣΚΕΠΆΖΟΥΜΕ

ΜΕ ΜΕΜΒΡΆΝΗ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ
ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΌΛΗ ΝΎΧΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΈΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΌΨΟΥΜΕ
ΚΌΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΟΥΜΕ ΌΠΩΣ ΘΈΛΟΥΜΕ

Η Συνταγή είναι από κ. Georgia Chatzimanoli-Grimwood‎ – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.
Η αρχική μου σελίδα στο  ανανεωμένο, γρήγορο , Λογοτεχνικό περιβόλι!
Πηγή: xrysessyntages.gr

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas