ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ!
Η Συνταγή είναι της κ.
Panagiota Kiriakou-
“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
8 με 9 πιπεριές
Φλωρίνης ή κέρατο πράσινες
2 μέτριες ντομάτες
150 γραμ τυρί φέτα
1 ματσάκι μαϊντανό
1 φλιτζανάκι μπέικον
ψιλοκομμένο -ή ζαμπόν ότι σας αρέσει πιο πολύ
Πλένουμε και
καθαρίζουμε τις πιπεριές .
Βγάζουμε τα σπόρια αλλά
αφήνουμε τα καπάκια -δείτε στην φωτογραφία-
Γέμιση
Σε ένα μπολ κάνουμε το
μείγμα.
Ψιλοκομμένο
μαϊντανό-τριμμένη η φέτα -ψιλοκομμένες οι ντομάτες-ψιλοκομμένο το μπέικον ή το
ζαμπόν.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λαδώνουμε τις πιπεριές
με λίγο λάδι στο εσωτερικό τους και τις γεμίζουμε προσεκτικά.
Τις ψήνουμε στους 190
βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για κανά μισάωρο.
Σε ένα ποτήρι
φτιάχνουμε μαρινάδα -ένα μείγμα από ψιλοκομμένο μαϊντανό λάδι και κόκκινο
πιπέρι αλάτι και ρίγανη.
Μόλις βγάλουμε τις
πιπεριές μας πριν να τις σερβίρουμε ρίχνουμε την μαρινάδα από πάνω.
Καλή επιτυχία !
Η Συνταγή είναι της κ.
Panagiota Kiriakou-“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.
Η αρχική μου
σελίδα στο ανανεωμένο, γρήγορο ,
Λογοτεχνικό περιβόλι!
Δημοσίευση σχολίου