ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ!






ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ!
Η Συνταγή είναι της κ. Panagiota Kiriakou‎-
“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.



Υλικά
8 με 9 πιπεριές Φλωρίνης ή κέρατο πράσινες
2 μέτριες ντομάτες
150 γραμ τυρί φέτα
1 ματσάκι μαϊντανό
1 φλιτζανάκι μπέικον ψιλοκομμένο -ή ζαμπόν ότι σας αρέσει πιο πολύ

Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές .
Βγάζουμε τα σπόρια αλλά αφήνουμε τα καπάκια -δείτε στην φωτογραφία-

Γέμιση
Σε ένα μπολ κάνουμε το μείγμα.
Ψιλοκομμένο μαϊντανό-τριμμένη η φέτα -ψιλοκομμένες οι ντομάτες-ψιλοκομμένο το μπέικον ή το ζαμπόν.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Λαδώνουμε τις πιπεριές με λίγο λάδι στο εσωτερικό τους και τις γεμίζουμε προσεκτικά.
Τις ψήνουμε στους 190 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για κανά μισάωρο.
Σε ένα ποτήρι φτιάχνουμε μαρινάδα -ένα μείγμα από ψιλοκομμένο μαϊντανό λάδι και κόκκινο πιπέρι αλάτι και ρίγανη.
Μόλις βγάλουμε τις πιπεριές μας πριν να τις σερβίρουμε ρίχνουμε την μαρινάδα από πάνω.
Καλή επιτυχία !

Η Συνταγή είναι της κ. Panagiota Kiriakou‎-“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.

Η αρχική μου σελίδα στο  ανανεωμένο, γρήγορο , Λογοτεχνικό περιβόλι!

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas