ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΜΕΛΙ!



Ελληνικό ελαιόλαδο και μέλι: Έρευνα για θέματα ποιότητας, γνησιότητας, συσκευασίας και τυποποίησης.

Σε έρευνα για θέματα ποιότητας, γνησιότητας, συσκευασίας και τυποποίησης καλεί να λάβουν μέρος οι παραγωγοί ελαιόλαδου ή/και μελιού το Ινστιτούτο Prolepsis, προκειμένου να αναπτυχθεί χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό για τους παραγωγούς

Το Ινστιτούτο Prolepsis, συντονιστής εταίρος του εθνικού προγράμματος QuaAuthentic_GR καλεί παραγωγούς ελαιόλαδου ή/και μελιού να λάβουν μέρος σε έρευνα για θέματα ποιότητας, γνησιότητας, συσκευασίας και τυποποίησης.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα βοηθήσουν την επιστημονική ομάδα του QuaAuthentic_GR, να αναπτύξει χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό για τους παραγωγούς.

Η συμμετοχή στην έρευνα διαρκεί λίγα λεπτά. Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο ή προωθήστε την ενημέρωση σε κάποιον παραγωγό ελαιολάδου ή/και μελιού που γνωρίζετε.

Η ανάδειξη της ποιότητας των βασικών τύπων ελληνικού ελαιόλαδου και μελιού, η διασφάλιση της αυθεντικότητας και γνησιότητάς τους, η υποστήριξη και ενίσχυση των παραγωγών σε θέματα ελέγχου, πιστοποίησης και ορθής προώθησης των προϊόντων τους καθώς και η προστασία των καταναλωτών από «νοθευμένα» ή χαμηλής ποιότητας προϊόντα αποτελούν τους κύριους άξονες του εθνικού προγράμματος QuaAuthentic_GR. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.prolepsis.gr/gr/programs/quaathentic_gr

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) (κωδικός έργου: Τ1ΕΔΚ-05678).

Η αρχική μου σελίδα στο  ανανεωμένο, γρήγορο , Λογοτεχνικό περιβόλι!
Πηγή: ygeiamou.gr

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas