Ελληνικό ελαιόλαδο και μέλι: Έρευνα για θέματα ποιότητας, γνησιότητας,
συσκευασίας και τυποποίησης.
Σε έρευνα για θέματα ποιότητας, γνησιότητας, συσκευασίας και τυποποίησης
καλεί να λάβουν μέρος οι παραγωγοί ελαιόλαδου ή/και μελιού το Ινστιτούτο
Prolepsis, προκειμένου να αναπτυχθεί χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό για τους
παραγωγούς
Το Ινστιτούτο Prolepsis, συντονιστής εταίρος του εθνικού προγράμματος
QuaAuthentic_GR καλεί παραγωγούς ελαιόλαδου ή/και μελιού να λάβουν μέρος σε
έρευνα για θέματα ποιότητας, γνησιότητας, συσκευασίας και τυποποίησης.
Τα αποτελέσματα της έρευνας θα βοηθήσουν την επιστημονική ομάδα του
QuaAuthentic_GR, να αναπτύξει χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό για τους παραγωγούς.
Η συμμετοχή στην έρευνα διαρκεί λίγα λεπτά. Συμπληρώστε το
ερωτηματολόγιο ή προωθήστε την ενημέρωση σε κάποιον παραγωγό ελαιολάδου ή/και
μελιού που γνωρίζετε.
Η ανάδειξη της ποιότητας των βασικών τύπων ελληνικού ελαιόλαδου και
μελιού, η διασφάλιση της αυθεντικότητας και γνησιότητάς τους, η υποστήριξη και
ενίσχυση των παραγωγών σε θέματα ελέγχου, πιστοποίησης και ορθής προώθησης των
προϊόντων τους καθώς και η προστασία των καταναλωτών από «νοθευμένα» ή χαμηλής
ποιότητας προϊόντα αποτελούν τους κύριους άξονες του εθνικού προγράμματος
QuaAuthentic_GR. Περισσότερες πληροφορίες:
https://www.prolepsis.gr/gr/programs/quaathentic_gr
Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ –
ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους
μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)
(κωδικός έργου: Τ1ΕΔΚ-05678).
Η αρχική μου
σελίδα στο ανανεωμένο, γρήγορο ,
Λογοτεχνικό περιβόλι!
Πηγή: ygeiamou.gr
Δημοσίευση σχολίου