Σκάφος του Λιμενικού φτάνει 50 μέτρα από την τουρκική ακτή στην Αλικαρνασσό καταδιώκοντας διακινητή!!!


Νέα καταδίωξη Τούρκου διακινητή παράνομων μεταναστών από σκάφος του Λιμενικού. Αυτή τη φορά οι λιμενικοί ακολούθησαν την λέμβο του δουλέμπορα μέχρι τα παράλια της Τουρκίας και συγκεκριμένα στην Αλικαρνασσό.

Στα βίντεο ντοκουμέντα, το ελληνικό σκάφος έχει φτάσει λίγα μόλις μέτρα – 50 αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ – από τις τουρκικές ακτές, στον κόλπο Akyarlar, όπου μετά μειώνει ταχύτητα και σταδιακά επιστρέφει.

Το φουσκωτό του Τούρκου εγκαταλείφθηκε και στην συνέχεια το σκάφος του Λιμενικού έφυγε, με την καταδίωξη να καταγράφεται από κάμερες πολιτών.

Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις στην Τουρκία με τα τουρκικά ΜΜΕ να μιλούν για «σκάνδαλο» και «ντροπή» για την Τουρκία ενώ ταυτόχρονα χαρακτηρίζουν τον διακινητή ως «ψαρά»!

Ο γνωστός για τις απόψεις του απόστρατος υποναύαρχος Cihat Yaycı, έκανε δήλωση σχετικά με το θέμα, λέγοντας:

«Αυτό είναι το τέλος της ιστορίας… Η ελληνική ακτοφυλακή έρχεται μπροστά από τα σπίτια στο Bodrum Akyarlar, σχεδόν αρκετά κοντά για να αποβιβαστεί, και κυνηγά τον Τούρκο ψαρά στα τουρκικά ύδατα…

Πάρτε αυτή τη ντροπή, αν μπορείτε…» είπε.

Να σημειώσουμε εδώ πως το σκάφος των ελληνικών αρχών κυνήγησε τον Τούρκο διακινητή κατόπιν εορτής, αφού σίγουρα αποβίβασε άγνωστο αριθμό μεταναστών σε κάποιο νησί.



Δείτε τα βίντεο:


ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Πηγή:pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas