«Θανάση καιγόμαστε, κλείσε»: Αυτά είναι τα τελευταία λόγια της απανθρακωμένης Νάντιας στο Πάτημα Χαλανδρίου!



«Θανάση καιγόμαστε, κλείσε»: Αυτά είναι τα τελευταία λόγια της απανθρακωμένης Νάντιας στο Πάτημα Χαλανδρίου: Η πυρκαγιά που έπληξε τη Βορειοανατολική Αττική άφησε πίσω της σοβαρές καταστροφές, με δεκάδες χιλιάδες στρέμματα γης να έχουν καεί.
Ωστόσο, πέρα από τις υλικές ζημιές, η ιστορία της 65χρονης Νάντιας που έχασε τη ζωή της στο Πάτημα Χαλανδρίου έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.
Τα Τελευταία Λόγια της Νάντιας
Η 65χρονη Νάντια, κατά τη διάρκεια της τραγωδίας, μίλησε για τελευταία φορά με έναν συνάδελφό της στο τηλέφωνο, λέγοντάς του με τρόμο: «Θανάση, καιγόμαστε, κλείσε». Αυτά ήταν τα τελευταία της λόγια, λίγο πριν χάσει τη ζωή της στο μπάνιο της επιχείρησης όπου εργαζόταν, προσπαθώντας να σωθεί από τις φλόγες. Η επιχείρηση στην οποία δούλευε τυλίχθηκε στις φλόγες, καθώς ένα κλαδί πεύκου που πήρε φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα.
Η Συγκλονιστική Ιστορία της Νάντιας
Η Νάντια εργαζόταν στην ίδια επιχείρηση για πάνω από 20 χρόνια. Οι συνάδελφοί της είναι βαθιά συγκλονισμένοι από την τραγική της απώλεια. Ένας από αυτούς, ο Ιωάννης Κοσμάς, ανέφερε ότι, αν και η καταστροφή της επιχείρησης ήταν σοβαρή, η απώλεια της Νάντιας ήταν το χειρότερο πλήγμα. Την τελευταία στιγμή, ο συνάδελφός της, Θανάσης, προσπάθησε να επικοινωνήσει με την επιχείρηση και μίλησε μαζί της λίγο πριν τον θάνατό της. Δυστυχώς, η Νάντια δεν κατάφερε να διαφύγει από την επιχείρηση και η σορός της βρέθηκε αργότερα.

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.



 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas