Γαύρος σαγανάκι λεμονάτος με μουστάρδα!


Γαύρος σαγανάκι λεμονάτος με μουστάρδα! Μια ακόμα πρωτότυπη απολαυστική συνταγή για ψάρι.

Αν σε κάποιους η μουστάρδα και τα θαλασσινά δεν συναντιούνται η παρακάτω συνταγή θα σας πείεσει με την πραγματικά διαφορετική της γεύση. 

Υλικά για 2 μερίδες

1/2 κιλό γαύρο

2 κουταλάκια σκόνη μουστάρδας

1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι

Ρίγανη

Μαϊντανό

1 πιπεριά

Τον χυμό ενός λεμονιού

2 κουταλιές λάδι

Πώς μαγειρεύεται ο γαύρος λεμονάτος σαγανάκι με μουστάρδα

Πλένετε και καθαρίζετε τον γαύρο. Σ’ ένα τηγάνι ρίχνετε ένα ποτήρι νερό, τη μουστάρδα, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τον μαϊντανό και την πιπεριά, και τα αφήνετε να βράσουν για 5 λεπτά. 

Εν συνεχεία, προσθέτετε τον γαύρο και όλα αυτά τα σκεπάζετε μ’ ένα καπάκι. Τα αφήνετε να βράσουν για 20 λεπτά. Στο τέλος, προσθέτετε το λάδι και τον χυμό λεμονιού.

Διαβάστε περισσότερες ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

 

Πηγή: diatrofi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas