ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ: 30 λεπτά
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: Μέτρια
Αν δεν έχεις δοκιμάσει τη δροσερή γκασπάτσο με καρπούζι τώρα
που η θερμοκρασία είναι υψηλή επιβάλλεται.
Συστατικά
1 μεγάλη ντομάτα πολτοποιημένη
1/2 μικρή καυτερή πιπεριά
2 φλιτζάνια καρπούζι σε κυβάκια
1 κουτ. του γλυκού λευκό ξύδι
1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
2 κουτ. της σούπας κρεμμύδι πολτοποιημένο
1/2 αγγούρι χωρίς σπόρους ψιλοκομμένο
2 κουτ. της σούπας άνηθος ψιλοκομμένος
1/4 του φλιτζανιού τριμμένη φέτα
αλάτι
πιπέρι.
Τρόπος Μαγειρέματος
Σε ένα μπλέντερ χτυπάς την ντομάτα, την πιπεριά και το μισό
καρπούζι.
Όταν λιώσουν τα υλικά, προσθέτεις το ξύδι και το ελαιόλαδο
και συνεχίζεις το χτύπημα.
Προσθέτεις το κρεμμύδι, το αγγούρι, τον άνηθο και
αλατοπίπερο.
Συνεχίζεις να χτυπάς τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν
ένα λείο μείγμα.
Μοιράζεις τη σούπα σε μπολ, πασπαλίζεις με την τριμμένη φέτα
και το υπόλοιπο καρπούζι και σερβίρεις.
Διαβάστε
περισσότερες ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Πηγή: tlife.gr
Δημοσίευση σχολίου