Αυτή είναι η σοκολάτα από το Ντουμπάι που σαρώνει στο TikTok !!!Δείτε, πώς μπορείτε να τη φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι βήμα προς βήμα!!!!



Το νέο food trend του Διαδικτύου ακούει στο όνομα «Dubai chocolate bar» και έχει γίνει viral στο TikTok και στο Instagram, με τους χρήστες να τη φτιάχνουν και να τη δοκιμάζουν μανιωδώς.

Πρόκειται για μια σοκολάτα που αποτελεί τη νέα τρέλα των social media, με τη viral συνταγή να κάνει θραύση αυτό το διάστημα στα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με τα βίντεο να έχουν εκατομμύρια προβολές.

Η σοκολάτα του Ντουμπάι που έγινε viral στο Διαδίκτυο

Πρόκειται για μια συνταγή για μια παχιά μπάρα σοκολάτας με βελούδινη γέμιση κρέμας φιστικιού και τραγανών, σπασμένων φύλλων καταϊφιού. Είναι εμπνευσμένη από τη σοκολάτα της εταιρείας Fix Dessert Chocolatier, που βρίσκεται στο Ντουμπάι.

Η δημοτικότητα αυτής της σοκολάτας οφείλεται εν μέρει στη μη διαθεσιμότητά της για τους περισσότερους καταναλωτές, καθώς μπορείτε να την παραγγείλετε μόνο στο Ντουμπάι.

επιχείρηση ξεκίνησε να λειτουργεί το 2021 και δημιουργεί γεμιστές σοκολάτες που βασίζονται σε μοναδικές, τοπικές γεύσεις με άρωμα Ανατολής.

Οι δημιουργοί της σοκολάτας έχουν φτιάξει επίσης μια ποικιλία από άλλες γεμιστές σοκολάτες, σε γεύσεις όπως κιουνεφέ και pretzel με αλατισμένη καραμέλα, σοκολάτα γεμιστή με ντόνατ και λευκό cheesecake Biscoff.

Το να κάνετε ένα ταξίδι στο Ντουμπάι δεν είναι ο μόνος τρόπος για να απολαύσετε τη Hero Bar σοκολάτα των 18 δολαρίων, καθώς οι TikTokers έχουν φτιάξει συνταγές με δικές τους εκδοχές στο σπίτι, χρησιμοποιώντας λίγα υλικά και τις ονόμασαν «Can’t Get Khanafed Of It».

Συγκεκριμένα, φρυγανίζουν συσκευασμένα φύλλα καταΐφι στο τηγάνι και τα συνδυάζουν με κρέμα φιστικιού και ταχίνι, ενώ έχουν λιώσει λευκή και μαύρη σοκολάτα.

Δείτε περισσότερες συνταγές  στον κόκκινο σύνδεσμο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ



ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas