Ισραήλ: Βρέθηκε γαζέλα με… έξι πόδια !!!Το επιπλέον ζεύγος είχε φυτρώσει στην… πλάτη της!!!!


Εντοπίστηκε από τον Nir Leichter, έναν έφεδρο του Στρατού, ο οποίος την είδε ενώ είχε σταματήσει στο φυσικό καταφύγιο για καφέ

Στο φυσικό καταφύγιο Nahal HaBashor στη δυτική Νεγκέβ στο Ισραήλ, εντοπίστηκε μια γαζέλα με  ένα επιπλέον ζεύγος ποδιών που είχαν φυτρώσει στην… πλάτη της.

Είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται τέτοια γενετική ανάπτυξη σε ισραηλινή γαζέλα, ένα είδος που απειλείται με εξαφάνιση και για το οποίο το Ισραήλ, όπου ζουν περίπου 5.000 άγρια ζώα, είναι το τελευταίο προπύργιο.

Η γαζέλα εντοπίστηκε από τον Nir Leichter, έναν έφεδρο του Στρατού, ο οποίος την είδε ενώ είχε σταματήσει στο φυσικό καταφύγιο για καφέ.

Ο Leichter φωτογράφισε την γαζέλα και την έστειλε στην Εταιρεία Προστασίας της Φύσης στο Ισραήλ (SPNI), σημειώνοντας «κάτι περίεργο στην πλάτη της».

Η φωτογραφία προκάλεσε έρευνα με επικεφαλής τον Amir Balaban, διευθυντή της SPNI για την αστική φύση, και την ομάδα που είναι υπεύθυνη για την κοιλάδα των γαζελών στην Ιερουσαλήμ, μια αστική όαση που φιλοξενεί ένα κοπάδι άγριων γαζελών.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι η παράξενη ανάπτυξη ήταν στην πραγματικότητα ένα επιπλέον ζευγάρι μπροστινών ποδιών, που φύτρωναν από την πλάτη της γαζέλας. Ο Balaban έσπευσε αμέσως στο πεδίο για να καταγράψει το σπάνιο φαινόμενο.


ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Πηγή: pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas